--> Бізнесмена Мігаса, який п’яним збив хлопця – два місяці тому «відмазав» той самий суддя. ДОКУМЕНТИ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Бізнесмена Мігаса, який п’яним збив хлопця – два місяці тому «відмазав» той самий суддя. ДОКУМЕНТИ

30
10
Бізнесмена Мігаса, який п’яним збив хлопця – два місяці тому «відмазав» той самий суддя. ДОКУМЕНТИ
Серед судових справ, які розглядав суддя Луцького міськрайонного суду Ігор Ясельський – лише два місяці тому фігурувала справа з п’яним водієм Мигасом Володимиром Михайловичем.


Зважаючи на ряд обставин, описаних нижче, є підстави вважати, що це – один і той самий правопорушник, а помилка у прізвищі Мигас-Мігас з’явилася не випадково.

У жовтні цього року в Луцькому міськрайонному суді розглядалася справа, в якій водія звинувачували у водінні в нетверезому стані. Як йдеться у звіті з розгляду судових справ, обвинуваченого звати Мигас Володимир Михайлович.

26 травня він їхав трасою Доманово-Ковель-Чернівці-Теребляче і змінив напрям руху з порушенням. На прохання патрульних – не спинився, а пізніше виявився нетверезим. Суддя Ігор Ясельський визнав обвинуваченого винним, проте покарання не призначив: «у звязку із закінченням на момент розгляду справи про адміністративне правопорушення строків», тобто – трьох місяців.


Цікаво, що терміни «спливли» через те, що 17 липня сам суддя відправив матеріали патрульним для доопрацювання. Офіційна причина – не було запису на протоколі затримання, що правопорушник відмовився його підписувати, а також через те, що обвинувачений не з’являвся до зали суду.

Нагадаємо, у суботу 11 грудня розглядається справа про обрання запобіжного заходу для водія, який збив 16-річного хлопця на переході вул. Дубнівської, у результаті чого хлопець – в тяжкому стані в реанімації. Під час затримання з’ясувалося, що за кермом – власник луцького підприємства «Олдем» Володимир Мігас, поруч із яким була супутниця із пляшкою коньяка, а в самого горе-водія були спущені штани. Слідчі затримали порушника на 72 години для того, аби суд вирішив, чи затримувати порушника на час досудового слідства.

Ще одним цікавим збігом у цьому резонансному злочині є відсутність звітів в системі розподілу суддів.


Як відомо, суддю для розгляду справ призначає автоматизована система. Одним із зловживань, як «обхитрити» автомат називають наступну схему: справу «закидають» кілька разів, допоки не випаде «правильний» суддя.

Подібна ситуація спостерігається і у вчорашньому розподілі справ: справ з однаковим предметом розгляду - кілька, посилання на справу в Єдиному державному реєстрі відсилає на неіснуючу сторінку, а звітів по більшості таких розподілів система не показує. Лише - той, де в кінцевому варіанті "випав" суддя Ясельський. Крім того, у звіті за вчорашній день відсутня справа за номером, який оголосили у судовому засіданні.


Передрук заборонений.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Який жах. Суддя несе відповідальність, за те, що не покарав злочинця та не відібрав права. Якщо громадськість не візьме цю справу на контроль, цей покидьок і надалі калічитиме людей.
Відповісти
Це скоти!
Відповісти
Ось бидло у всій красі!!! Яка сука їх народила на світ?
Відповісти
Опосередкованно сусуддя винен в цій трагедії? Чи ні?
Мене цікавить думка читачів. Буду вдячний за коментарі.
Відповісти
Читачі хочуть почути думку пащенка
Відповісти
Все йде до того що справа за будь яких обставин буде зведенна на нівець... хіба це один випадок... трошки маєш більше грошей...і вирішуєш усе....і у суді і прокуратурі і поліції....всі хочуть гроші!!!!!
Відповісти
Однозначно суддю - до відповідальності. І повернути смертну кару!
Відповісти
повісити обох
Відповісти
Ця трагедія на совісті судді та усіх поплічниках, які відмазували пьянку за кермом! Цікаво: а чи існує сьогодні поняття "совість судді"?
Відповісти
Цього суддю судять за порушення ПДР у Ківерцівському суді.
Відповісти
У цьомуу злочині є декілька винуватцців. І безпреченко, перш зааа все, суддя, який відпустиив цього морального урода. Хоча і сам, напевно такий же. Якби суддя за перший злочин виніс би покарання, то , можливо би, не сталося і другого випадку. Але пане суддя, памятайте, що і у вас є діти. І, як правило, за гріхи своїх батьків відповідають наступні покоління, Подумайте про це, перш, ніж виносити вирок, омитий грошима, вони вам радості не принесуть - це точно. І дуже мені хотілося звернутися і до тієї к..ви, с..ки і мінєтчиці, яка сиділа поруч. Невже ти, стерво, не розуміла чим може все це закінчитися.? Нвже в тебе немає ні розуму, ні совісті, не почутття матері, ні елементарної жіночої гідності? Але до кого це взиваю????? Як мати, у якої діти теж переходять дорогу, бажаю тобі, щоб ти завжди тільки те і ковтала до кінця своїх непотрібних днів. Дуже рошууу хто знає, виставити фото цієї хвойди. Ну, а про цього морального урода, дегенетара, навіть говорити не хочеться, Цій тварині захотілося оргазму на дорозі. Наддіюсяя, що для нього він буде останній!!!
Відповісти
Ця особа є давно деградована. Йому відсутні людські почуття. Воно накрало бабла,неплативши податки та обкрадаючи працівників. Він їздив пяний, і всі бачили але ніхто не зупинів. І якшо його не посадити. то воно знову буде їздити,бо він алкоголік.
Відповісти
Браво. Підтримуючи кожне слово
Відповісти
Фото нема.Але хіба та шалава в нього одна?Альбом назбирати можна....
Відповісти
Злодюг на чолі з парашенком гнати!!! Тоді не будуть гульбанити мігаси' духневичі кошелі івсяка непотріб купуючи собі суддів прокурорів ментів.волиняни не дозволятьбезчинствувати моральним потворам. Впевнена!!!!!
Відповісти
До чого тут Порох. Мігас дитина ригів ,комуняк та бютоголових. Це при минулих владах, воно ховало податки та обкрадало державу, що купило ржавий мерседес.
Відповісти
І Панасюк Сергій , підприємець з Юванта , що п'яним збив насмерть велосипедиста Слона . Дякуючи судді він продовжує керувати автомобілем .
Відповісти
Прошу пробачення за помилку !!! Читайте біля Слона.
Відповісти
Перед засіданням суду, який має обрати міру запобіжного заходу винуватцю моторошної ДТП на Дубнівській Володимиру Мігасу, активісти зафіксували дивний факт.
Справа аварії на Дубнівській: слідчий, адвокат і прокурор «п’ють каву» перед судом






Відповісти
Парашенко обіцяв жити по новому реформувати суди і т.п. Красти й ньому всяким мігасам в кайф!!!
Відповісти
А суддя не понесе ніякої відповідальності? ця подія і на його совісті! геть таких суддів-воно тільки почало працювати і вже робить за хабарі(((
Відповісти
Якщо громадськість візьме справу під контроль, чуддю з посади попруть , а можливо і сяде за грати... Друзі, усі докупи гуртуємось і
посадимо суддю Ясельського!!!!!!
Відповісти
Суддя-торбохват.Обраний на перші 5 років, в таке виробляє.Треба на нього клопотання у Вищу раду юстиції.
Відповісти
Всі знають цю схему для алководіїв!!!
Відповісти
"Суддя" відкладає справу на необхідний термін.І як результат пяниці далі за кермом.В Луцьку є декілька таких систематичних порушників.І їхні імена багатьом відомі.
Відповісти
Цене люди це тварі в масці!:(
Відповісти
всих отаких ссуддив,адвокатив,прокурорив и слидчих пидвишувати за ноги на площи и щоб кожен миг бачити таку падаль ще й миг плюнути в рожу,а вони щоб терпили це все и ничого не змогли протидияти,як не можуть отаким протидияти прости люди. А вони живуть и роблять все,що им забажаеться,бо знають добре,що завжди вийдуть "сухими з води." Люди добри, до коли це все буде продовжуватись,це перейшло вже вси рамки.
Відповісти
я мала на увази пидвисити не тильки працивникив правових органив,але поступати зи всима злочинцями так само.
Відповісти
Невже ми такі пропащі і безнадійні продажні шкури?!. От як такий чмошнік суддя ходить десь між нами? Як те чмо їздить і ходить теж між нами? Одне і теж саме, безкарність. безкарність і все на круги своя. Треба вводити смертну кару, бо ми всі на стільки "уху їли" що нас вже не схаменути.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні