Юнаку, який постраждав у жахливому ДТП у Луцьку, збирають гроші на лікування

2
-4
Юнаку, який постраждав у жахливому ДТП у Луцьку, збирають гроші на лікування
Родині Влада Андрушківа, який на пішохідному переході на вулиці Дубнівській у Луцьку збив п'яний водій, просять допомогти.

Друзі та знайомі оголосили збіг коштів для родини Влада Андрушківа, який впав в кому після того, як його збив на пішохідному переході п’яний водій, пише інформаційне агентство "Волинські новини" .

Про збір коштів у соцмережі VK повідомляє Лія Глущенко.

«Це життєрадісний хлопець, який має багато друзів. В ньому завжди можна знайти підтримку, але зараз підтримка потрібна йому. Тому ми будемо дуже раді, якщо ви допоможете мені в хорошій справі», - кажуть друзі Влада.

Нагадаємо, 16-річний юнак, якого збили 8 грудня на вулиці Дубнівській у Луцьку, у важкому стані. Хлопця лікують у реанімації Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання.

Завідувач відділення анестезіології обласної дитячої лікарні Юрій Радчук розповів в коментарі «Волинь24», що 16-річний Владислав Андрушків залишається у дуже важкому стані, він – у комі другого ступеня, його легені штучно вентилюють, періодично вводять наркотичне знеболення, проводять профілактику набряку мозку.

У дитини – закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку, незначний субарахноїдальний та внутрішньо шлуночковий крововиливи.

Також у юнака – забої обох легень, органів черевної порожнини, підкапсульні розриви селезінки та нирки, попри це обидві нирки функціонують. Поки явної кровотечі немає, тому операція непотрібна.

Владиславу вже двічі проводили комп’ютерну томографію – наступна запланована на понеділок. Також йому поставили катетер, який відслідковує кровотечу у черевній порожнині.

Рідні хлопця наразі майже цілодобово чергують під стінами реанімації. Кажуть, їм залишається лише чекати і молитись.

Читати більше про подробиці страшної ДТП.


Допомогти врятувати юнака можна, переказавши гроші за реквізитами:
Реквізити банківської картки:
Карта ПриватБанку - 4731 2127 0039 8026. Отримувач: Андрушків Володимир Романович
Банк «Аваль» - 4188 3700 2033 2931. Отримувач: Андрушківа Алла Миколаївна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Господи, вбережи цього хлопця! Та дай сили батькам !
Відповісти
А скільки потрібно грошей на операцію?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні