У Луцьку вбили жінку

5
7
У Луцьку вбили жінку
На вулиці Шпитальній (мікрорайон Львівської) у Луцьку сталося вбивство.

Бригаду швидкої та міліцію викликали господарі будинку. Першими приїхали лікарі, які і констатували смерть жінки, якій на вигляд 40 років. За попередніми даними, вона померла від ножового поранення. Помешкання, де сталася трагедія - добряче залите кров’ю

Власники будинку спершу розповідали, що до вбивства не мають жодного відношення. Мовляв, до них близько 8 години вечора завітала знайома. Разом із гостею вони пригощались спиртним. Коли горілка закінчилась, господарка хати разом із співмешканцем пішли за добавкою на Львівську, а гостю лишили вдома.

Коли поверталися, побачили як з хвіртки виходять двоє незнайомих чоловіків. У хаті виявили ще живу, закривавлену подругу, яка ще намагалася щось їм сказати.

Покази господарів не сходилися в усіх деталях, тож правоохоронці не відкидають версію, що до вбивства причетні господарі помешкання. Наразі допитувані змінили версію подій і дають покази одне проти одного.

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група. Також присутній і начальник Луцького міськвідділку. Зауважимо, що зі слів правоохоронців, цей будинок вважається неблагонадійним, тут зловживають спиртним, часті бійки.


«3:40, вул. Шпитальна. Ножове. Випадок летальний. "Відро крові". Близько року тому у жовтні-листопаді 2015 ми вже тут були. Тоді була підрізана одна із мешканок того злощасного будинку. В Іри було ножове поранення зі спини, пробита легеня. Вижила. А за рік тут вже померла Жанна.

Тоді вони сварилися між собою, розвести не могли. І тоді і зараз все відбувалося за участі і під дією горілочки, що купують на районі на точці. Точку не здають, кажуть: «Можете хоч вбити, а не покажу» - написав на своїй сторінці в ФБ очевидець, активіст Олександр Ніколайчук.

Передрук заборонений.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люди зовсім перестали цінити життя... вбивають себе горілкою... самогубці
Відповісти
Люди зовсім перестали цінити життя... вбивають себе горілкою... самогубці
Відповісти
Свiт перевернувся з нiг на голову...
Відповісти
Вбивають слова.....не здають точку. Це що значить????? Ви не можете відслідкувати де продають горілку???? Повний абсурд!!!! Потрусіть добре райончик,а особливо базарчик, прилеглі магазинчики і кіоски.
Бізнес починається звідти.
Відповісти
Горілку можна купити скрізь мацже через хату .Особливо вул. О.Кульчинської.Зараз і в магазинах майже весь сурогат.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні