Стрічка «Моя бабуся Фанні Каплан» сьогодні виходить в український прокат

0
-10
Стрічка «Моя бабуся Фанні Каплан» сьогодні виходить в український прокат
Сьогодні в широкий український прокат виходить іронічна драма Олени Дем’яненко “Моя бабуся Фанні Каплан”. Фільм розповідає про таємничу історію життя Фанні Каплан, її замаху на Володимира Леніна і роману з братом вождя світового пролетаріату Дмитром Ульяновим, передає УНН з посиланням на Сultprostir.

Прем’єра фільму відбулася в рамках національного конкурсу 7-го Одеського міжнародного кінофестивалю. В Одесі через великий інтерес публіки до стрічки був проведений другий фестивальний показ картини.

Сьогодні у столичному кінотеатрі “Київська Русь” відбудеться урочиста прем’єра картини. Фільм публіці представить знімальна група. На прем’єрі глядачам покажуть повну 110-хвилинну версію картини.

Прокатна версія фільму була скорочена авторами до хронометражу в 90 хвилин.

“У наш час фільми про події 1918 року, зняті на початку 1920-х років, сприймаються глядачем практично як хроніка. І коли ми говоримо про відомий всім екранний образ Леніна, то мова йде не про реального Володимира Ілліча, а про тих акторів, які його зіграли. Глядач пам’ятає фільм “Ленін у 1918 році”, де Фані Каплан була негативним персонажем, і публіка сприймає її саме такою. Однак, є велика ймовірність того, що після нашого фільму Каплан буде сприйматися глядачами такою, якою побачили її ми,” — розповіла режисер фільму Олена Дем’яненко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні