Луцьке «Морячок-таксі» не надає всіх послуг, бо «святкують Катерини»

11
8
Луцьке «Морячок-таксі» не надає всіх послуг, бо «святкують Катерини»
Лучанка нарікає на одну з луцьких служб таксі, яка не надає тих послуг, які обіцяють.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написала Світлана Бегаль.

Зокрема, жінка нарікає на роботу служби "Морячок-таксі", на роботу якої вже неодноразово скаржились лучани.

"Сервіс в Морячку-таксі в Луцьку просто "неймовірний"!!! Маю безкоштовні 3 поїздки, вчора не взяла, бо було свято 6 грудня - день захисника Вітчизни! (Ок) Сьогодні в нас дуууууже велике свято - КАТЕРИНИ!!!!!! Безкоштовних не надають. Я запитала, а завтра яке в них свято????? (Івана, Степана, Олени, Данила і т.д.) Бо ж призові в свята не надають!!!!!!!", - пише Світлана Бегаль.

В результаті, жінці довелося шукати іншу службу таксі.

"Навіщо рекламувати ті послуги, які не надаються?", - обурюється дівчина.

Як відомо, у "Морячок-таксі" діє акція, за умовами якої - кожна 10 поїздка - безкоштовна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
як для алкашів
Відповісти
Пиздити пора і козаків і моряків
Відповісти
Не давно я дуже довго чекала і недочекалася "юбілейки"в таксі Чумак. Ще й нагрубили мені.. мовляв це безкоштовна поїздка то чекайте.(чекала 1 годину)
Відповісти
Таксі "Мудак"
Відповісти
Я відмовилася вже давно від послуг цього таксі.Мала дась 9 призових поїздок.Два чи три раз попросила передзвовали через годину і казали що нема.І не ввічливі.Враження що ти їм щось винен.Користуюся Люкс таксі і без прлблем.Тільки призові в них не безплатні а на половину.Також обдурюють.
Відповісти
я взагалі обурена була раз їх сервісом!везла з лікарні маму інваліда, вона не могла швидко вилізти з таксі, так коли вона була ще наполовину в таксі водій почав рушати!На мої крики зупинитись почав казати скільки можна чекати! це просто обурливо!на морячок під враженням хотіла позвонити і поскаржитись, але не змогла дозвонитись...
Відповісти
Абсолютно нічого дивного не бачу в цій статті.Неодноразово сам вислуховував такі абсурдні відмовки.В Луцьку немає сервісу в жодному з таксі...На початках подавав надії Джокер,але теж здувся.
Відповісти
Про ювілейки краще промовчу...нереально!!!А ще в них частенько немає машин "у вашому районі" чи решти !!Шарашкіна контора!!!
Відповісти
Горе-таксі.... Замовляєш у них машину на Ківерцівську, через 15 хв передзвонють - нема машин!!! Їду до РАГСУ, стоїть 10 морячків! Запитую: чого не хочете їхати на 40? Знизуть плечима! Не зароблять багато, далеко їхати..........
Відповісти
Це не таксі а просто жах. За межі міста їхати взагалі відмовляються, спочатку кажуть" машина виїхала" , а через 10 хв передзвонюєш і питаєш, то де машина???, а у відповідь" нажаль машини нема", а про призові поїздки- забудьте, " то машини немає у вашому районі", то чекайте пів дня, поки машина приїде, то ще щось. Ще і водії дуже ввічливі!!!!! Сто раз подумайте перед тим як користуватися цим таксі.
Відповісти
Ще б Ви, пасажири, всі були правильними. Почніть з себе, або підтримуйте луцьке підприємство електротранспорту.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні