Помер голова волинської організації ветеранів Олександр Багнюк

0
8
Помер голова волинської організації ветеранів Олександр Багнюк
Стало відомо про те, що помер голова Волинської обласної організації ветеранів «Останній воєнний призов» Олександр Багнюк.

"Це непоправна втрата для усієї громади міста та області, адже Олександр Тимофійович займав активну життєву позицію, очолював Волинську обласну організацію ветеранів «Останній воєнний призов», - йдеться у повідомленні на сайті Луцької міської ради.

Прощання з Олександром Багнюком відбудеться завтра, 7 грудня, о 10.00 біля будинку, де він проживав, за адресою: вулиця Кравчука, 19б. Поховають його на міському кладовищі у селі Гаразджа.

Луцький міський голова Микола Романюк, міська рада, виконавчий комітет висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Олександра Тимофійовича Багнюка у зв'язку з важкою втратою.

Вічна і світла йому пам’ять!
Теги: панахида
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні