В інтернеті опублікували оголошення про продаж луцького «Адреналін-Сіті»

3
5
В інтернеті опублікували оголошення про продаж луцького «Адреналін-Сіті»
Оголошення про продаж об’єктів комерційної нерухомості, що розташовані у Луцьку на вул. Карбишева, 1, опублікували на одному із ріелторських сайтів. На супровідних фото – торгово-розважальний центр «Адреналін-Сіті» та складські приміщення, що за ним.

Вказані в оголошенні контактні телефони - відділу продажу заставного майна "Райффайзен Банк Аваль".


Як відомо, раніше ЗМІ повідомляло, що вказані приміщення є предметом кількарічної судової тяганини. Ще у 2007 році майно було закладене в іпотеку банку, однак боржники не повернули 21 мільйон гривень.

Заставою для забезпечення кредитних забов'язань було сім об'єктів нерухомості колишнього заводу, а саме: будівля транспортного цеху, головний корпус, центральний розподільчий пункт, дві насосні станції, установка свіжої води та котельня. Саме ці приміщення загальною площею 24 301 кв.м вказані в оголошенні про продаж.

На світлинах – фасад спортивно-розважального центру «Адреналін-Сіті» і об’єкти, які тут розташовані: ресторан «Стоп-кадр», картинг, дитяча зона відпочинку «Кенгуру», боулінг тощо.

Оголошення про продаж датоване 25 листопада. За «об’єкт сфери послуг» на Карбишева просять 25 мільйонів гривень.



Крім того, на сайті 10 листопада опубліковане оголошення про «продаж офісно-складських приміщень – 6370.2 кв.м. Загальна площа приміщення: офісні приміщення – 1404.4 м.кв, складські – 3454,2 м.кв, виробничі – 1511,6 м.кв. Площа земельної ділянки 2,565 га (оренда). Офіс – 250 $ за кв.м, склад і виробничі приміщення – 150 $ за кв.м».

Наразі у цій будівлі розташований офіс інвестиційної групи «VolWest Group», куди входить «Адреналін-сіті», а також мережа супермаркетів «Наш Край», компанія «Техно Модуль» та ряд інших підприємств.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вже пів року там телепається
Відповісти
Пенсіонери занесли свої збереження на похорон в банк. а горе-бізнемен взяв кредит і не збирається повертати.
Відповісти
Котельню продають а денисюк сволота кричить Малютіній забери людей на постійну роботу.Валюшка дивися бо кидануть тебе .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні