--> Гунчик, гітара і печеньки: як волинські волонтери відзначили своє «професійне» свято | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Гунчик, гітара і печеньки: як волинські волонтери відзначили своє «професійне» свято

0
15
Гунчик, гітара і печеньки: як волинські волонтери відзначили своє «професійне» свято
У Центрі допомоги учасникам АТО волинські волонтери відзначили своє професійне свято.

Зустріч відбулася у понеділок, 5 грудня, - повідомляє видання Волинське агентство розслідувань.

На вулиці Привокзальній, 12, що в Луцьку зібралися близько 50 волонтерів, які представляють різні організації області. Для активістів приготували солодощі та шампанське, усі присутні привітали один одного із святом.

До слова, деякі волонтери сьогодні вперше побачили один одного вживу, незважаючи на трирічне спілкування по телефону та в інтернеті.

Очільник Центру допомоги учасникам АТО Юрій Дмитрук та координаторка Центру Тетяна Должко долучилися до вітань.

На зустріч також прийшов голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик. Він привітав усіх зі святом та побажав, щоб «непорозуміння між владою та волонтерами не зупиняли важливої роботи».

У волонтерів було чимало питань до голови ОДА.

Так, активіст громадської організації “Автомайдан України. Луцьк” Дмитро Василенко попросив губернатора вирішити питання з приміщенням для діяльності колективу.

Керівник Маневицької спілки воїнів АТО Руслан Шпота звернувся до Володимира Гунчика з проханням вирішити ситуацію з земельними наділами у районі, мовляв, ділянок там практично не видають.

Натомість посадовець пообіцяв допомогти у вирішення волонтерських питань та запропонував проводити такі зустрічі частіше. За його словами, він згоден на співпрацю із волонтерами та готовий вести діалог.

Опісля офіційної частини волонтерів розважали піснями під гітару.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
15

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні