--> Детектор брехні: Імберовський лише 4 рази «покривив душею» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Детектор брехні: Імберовський лише 4 рази «покривив душею»

0
9
Детектор брехні: Імберовський лише 4 рази «покривив душею»
Михайло Імберовський оприлюднив результати своєї перевірки на поліграфі, який він проходив у п’ятницю.

Депутат Волинської обласної ради Михайло Імберовський та експерт Всеукраїнської асоціації поліграфологів Альона Трачук оприлюднили результати поліграф, - повідомляє видання ВолиньPost.

Про процес тестування на поліграфі та про враження від процедури голова фракції партії «Об’єднання Самопоміч» у Волиньраді Михайло Імберовський розповів під час звіту його роботи за рік 5 грудня.

Нагадаємо, нещодавно Михайло Імберовський пригадав про свою обіцянку, яку давав депутату Володимиру Кучеру щодо проходження поліграфа. Відтак, через рік роботи у Волиньраді депутат таки пройшов тестування.

«Скажу вам відверто, я була скептично налаштована, коли мені сказали, що поліграф хоче пройти депутат, тому що такі звернення уже були, але жоден не дійшов до логічного завершення. Чомусь більшість депутатів хочуть проходити тестування на тему любові до Батьківщини. Але поліграф перевіряє конкретні дії, які вчиняються. Для того, аби зробити наше дослідження максимально корисним та цікавим ми збирали питання для поліграфа через соцмережі», - пояснила Альона Трачук.

Та додала, що для того, аби розкрити відповідь на одне-два питання поліграфолог повинен пропрацювати з респондентом півтори години: «Це певний психоемоційний стан, в який вводиться людина, яка проходить тестування. Датчики все фіксують, і лише після цього можна зробити якісь висновки. Тому дати відповідь на багато запитань просто неможливо, адже людина просто фізично не витримає».

Отож, результати поліграфу такі:


Михайло Імберовський пояснив, чому на деякі питання відповів неправдиво.

«Я не знаю, чому мій організм так це сприйняв, тому що є, наприклад, питання: чи, будучи депутатом Волиньради, я хоча б раз отримував відкат? Я сказав, що ні, і це була правда. Але є й питання, чи мені протягом 2016 року пропонували фінансову винагороду за підтримку фракції, де я також відповів ні, але це вже поліграф показав як неправду. Але, зрештою, я вам скажу, що це дуже гарний досвід, адже тепер щоразу я перед тим, як приймати якесь рішення, буду думати про те, що потім покаже поліграф», - резюмував обранець громади.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні