--> Луцьк забиратиме гроші на медицину в Прилуцького | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцьк забиратиме гроші на медицину в Прилуцького

1
-8
Луцьк забиратиме гроші на медицину в Прилуцького
Луцькі поліклініки обслуговуватимуть жителів Прилуцької сільської ради, натомість місто забиратиме більшу частину медичної субвенції.

Про це в інтерв’ю «Волинь24» розповів перший заступник луцького міського голови Тарас Яковлев.

«Зам» луцького мера зазначив, що наразі медична субвенція з державного бюджету розподіляється за кількістю населення.

«Не зовсім правильно, коли людина обслуговується в одному місці, а гроші за неї отримує інше», - зауважив посадовець.

З його слів, більшість мешканців Прилуцької сільської ради, з якою Луцьк підписав договір про співпрацю, вирішила отримувати медичну допомогу у місті.

«Ми працюємо над тим, щоб частково медичну субвенцію з Ківерцівського району перенаправляти в Луцьк, тому що переважна більшість мешканців цієї сільської ради хоче обслуговуватись в Луцьку. Частково мешканці Дачного і Сапогова планують далі обслуговуватись в Ківерцях, бо їм туди ближче, тому ми вирішили забирати субвенцію не повністю, а, наприклад, 80% від неї», - пояснив чиновник.

Він запевнив, що міські поліклініки заберуть картки мешканців Прилуцької сільради і вони офіційно будуть там обслуговуватись.

«До такої співпраці ми готові, але тягнути на собі піврайону безоплатно не будемо – це ж все-таки міський бюджет», - додав віце-мер.

Читати повністю інтерв’ю з першим заступником луцького міського голови.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в нас пів Луцька з Полісся нічого ми ж обслуговуємо.Познімали квартири і живуть та ще й діти в садочки ходять, а ми своїх не можемо здати ,бо місця нема.Чого брати дітей в садочки без прописки.Зробіть,як це було колись,якщо дитина не прописана в Луцьку в садочок влаштувати не можна було.І це було б правильно.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні