У Луцьку безвісти зник 41-річний чоловік

0
-4
У Луцьку безвісти зник 41-річний чоловік
У Луцьку співробітники відділу поліції розшукують 41-річного мешканця обласного центру, який 29 листопада пішов із дому й не повернувся.

Зокрема 29 листопада, пішов із дому і не повернувся Бондарук Віктор Анатолійович, 27 березня 1975 року народження. На даний час його місце перебування не відоме.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, додаткова відмітка «безвісти зниклий».

Поліція просить громадян яким відома будь-яку інформацію про безвісти зниклу особу невідкладно повідомити Луцький відділ поліції Головного управління Національної поліції України. Адреса: м. Луцьк вул. Грибоєдова, 2, або за телефонами: (0332) 24-22-95 чи на екстрену лінію «102».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні