Фанат «Поттеріани» зліпив усі вісім фільмів в один

0
-1100
Фанат «Поттеріани» зліпив усі вісім фільмів в один
Фанат Тім Стіфлер «поттеріани» об’єднав усі вісім фільмів про Гаррі Поттера в одне 78-хвилинне відео, повідомляє Захід.НЕТ із посиланням на британське видання The Independent.

Для того, аби переглянути фільми повністю, потрібно 1140 хвилин вільного часу.

«Звісно, якщо ви хочете відчути всі привілеї „Гаррі Поттера“, йдіть і подивіться всі частини, але для тих, хто не має 1140 хвилин вільного часу щоб простежити за підйомом Поттера від новачка Хогвартса до лідера у війні проти Волдеморта, ця версія дуже корисна», — зазначило видання.

Нагадаємо, перший фільм про Гаррі Поттера вийшов у прокат в 2001 році, останній - у 2011-му. Їх сукупний бюджет становить $1 млрд та 155 млн. Касові збори перевищили його приблизно у 7 разів.

Зараз у прокаті можна подивитись спін-оф «поттеріани» «Фантастичні звірі та де їх шукати». Автори обіцяють, що фільм матиме 4 продовження.

Щодо скороченної версії «поттеріани», то її автор вклав фільм у вільний доступ.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні