Азаров з Клюєвим в Росії розповіли про грузинського снайпера, який розстрілював Майдан

0
5
Азаров з Клюєвим в Росії розповіли про грузинського снайпера, який розстрілював Майдан
Глава адміністрації екс-президента Андрій Клюєв в ефірі російського пропагандистського каналу Росія-1 зачитав нібито протокол допиту снайпера, якого, за його словами, зловили представники Майдану.

Клюєв не пояснив, звідки в нього цей протокол з'явився, - пише Українська правда.

Снайпера він назвав Володимиром Дихладзе і додав, що він був грузином. Це прізвище раніше ніколи не згадувалося.

"Завезли цього снайпера ще 14 лютого", - сказав Микола Азаров, який теж був присутнім на цьому ефірі разом із ще одним утікачем з України Володимиром Олійником.

"На початку він прилетів до Києва, потім переїхав до Одеси, потім з Одеси його знову привезли до Києва. Він тиждень ходив по майдану, дислокацію дивився, звідки стріляти, що робити, яким чином. Тому Януковичу це навіть невигідно було", - заявив Клюєв.

"19-го ввечері йому сказали бути в повній готовності, о 6-й ранку його завели на будівлю, з якої він стріляв", - сказав Азаров.

Азаров не зміг згадати назву готелю, у який нібито завели снайпера, і звідки той нібито стріляв, починаючи з 8 ранку. Ні Азаров, ні Клюєв не назвали, хто саме привів снайпера.

А Клюєв уточнив, що це був нібито готель "Козацький".

"Я обов'язково цей протокол передам адвокатам "беркутівців", тому що ці люди гідні поваги", - заявив Клюєв.

"І вони відійшли від Майдану тільки тоді, коли по них, неозброєних абсолютно людях, відкрили стрілянину", - заявив Азаров.

Як відомо, є багато фото і відео, які фігурують як доказ того, що з боку силовиків у людей стріляли люди в чорному.

Представник держобвинувачення Олексій Донський, коментуючи "Українській правді" інформацію Азарова і Клюєва, заявив, що "вперше чує таке прізвище". "Нам дуже цікава ця інформація, нам було б дуже цікаво отримати інформацію про цю людину", - заявив Донський.

***

Ведучі програми на російському телеканалі розповідали глядачам, що Україна перебуває в стані глибокої кризи й пропонували обговорити вихід з нього, розмістивши на екрані варіанти. Ведучі заявили, що на вихідних Саакашвілі намагався організувати Майдан.

А Клюєв наполягав, що в Україні повинні відбутися дострокові парламентські вибори.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні