Соболєв вчив лучан, як досліджувати декларації місцевих посадовців «під мікроскопом»

0
-2
Соболєв вчив лучан, як досліджувати декларації місцевих посадовців «під мікроскопом»
Під час зустрічі з лучанами народні депутати Єгор Соболєв та Семен Семенченко розповіли про відкритість влади, електронне декларування та реформи в Україні.

Зустріч відбулася у понеділок, 28 листопада, - повідомляє Волинське агентство розслідувань.

Єгор Соболєв розповів про започаткування електронного декларування та пояснив для чого створена така система. Також народний обранець наголосив, що кожен має зрозуміти, «що всі заможні люди мають залишити управління державою та не душили цю країну».

Також він запропонував розпочати з простих речей – дослідити декларації місцевих посадовців.

«Якщо виникнуть запитання до декларацій, поставте ці запитання. Напишіть пост у Facebook. Дайте розголошення ситуації. Я хочу, щоб кожен посадовець відчував себе під мікроскопом», – додав Соболєв.

До слова, посадовець зауважив, що боїться, щоб такий контроль не перетворився на розвагу чи світську хронічку. Мовляв, має бути нова політична культура, яку необхідно впроваджувати.

Нардеп розповів, що з однодумцями зареєстрував закон «Про повну заборону політичної реклами». Він вважає, що такий законопроект матиме місце, адже, за його словами, багато хороших людей просто не мають можливості фінансувати політичну рекламу. Також, це унеможливить створення партійних одноденок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні