--> На Волині зловили перших «ялинкових» злодіїв | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині зловили перших «ялинкових» злодіїв

0
-8
На Волині зловили перших «ялинкових» злодіїв
Лісівники затримали чотирьох чоловіків, які нелегально вирубували ялинки.

Ввечері у суботу, 26 листопада, поблизу села Тростянець Ківерцівського р-ну, лісівники затримали бус навантажений ялинками, - повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Працівники мобільної рейдової бригади державного підприємства «Ківерцівське лісове господарство» поблизу села Тростянець, помітили машину. Вирішили перевірити. Проте замість зупинитися на вимогу лісової охорони водій буса набрав швидкості.

Наздогнати втікачів лісоохоронцям спільно з працівниками поліції вдалося аж у Колках.

У результаті виявилося, що четверо чоловіків із сіл Горайміка та Матейки Маневицького р-ну вирішили підготуватися до Нового року заздалегідь – бус був навантажений новорічними ялинками.

Звісно, будь-які пояснення у цій ситуації були марними, хоча чоловіки все ж намагалися виправдатися.

Після оформлення необхідних процесуальних документів лісоохоронці передали матеріали справи на розгляд правоохоронних органів, які остаточно встановлять збитки та міру покарання листопадовим «дідам морозам».

А всім, хто купуватиме новорічне деревце, принагідно нагадуємо: на ялинці чи сосні обов’язково має бути бирка або спеціальна самоклейна етикетка, що свідчить про законність її походження.

Звертайте на це увагу вже хоча б тому, щоб деревце, незаконно зрізане ще в листопаді, у вашому домі не обсипалося в новорічну ніч.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні