--> На Волині в голови територіальної громади балотуються однофамільці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині в голови територіальної громади балотуються однофамільці

2
-6
На Волині в голови територіальної громади балотуються однофамільці
За посаду очільника Дубівської громади на Волині боротимуться кандидати-однофамільці.

Як повідомляє громадська мережа ОПОРА, Дубівська сільська виборча комісія об’єднаної територіальної громади зареєструвала 81 кандидата у депутати до відповідної сільської ради та 5 кандидатів на посаду сільського голови. Відповідне рішення було прийнято 24 листопада.

На посаду сільського голови Дубівської сільської ради об’єднаної територіальної громади зареєстровано 5 кандидатів: 4 самовисуванців та представника політичної партії «Українське об’єднання патріотів «УКРОП». З-поміж кандидатів – двоє однофамільців.

Зокрема, боротись за посаду Дубівського сільського голови в рамках виборчої кампанії виявили бажання: Безека Микола Юхимович (висунутий шляхом самовисування), Безека Павло Вікторович (висунутий шляхом самовисування), Калінчик Олена Панасівна (висунута шляхом самовисування), Троцюк Роман Володимирович (висунутий шляхом самовисування) та Тхоржевська Наталія Дмитрівна (висунутий КРО ПП «Українське об’єднання патріотів «УКРОП»).

Також брати участь у перших виборах до Дубівської сільської ради об`єднаної громади, які відбудуться 18 грудня, виявили бажання 56 кандидатів у депутати, яких висунули політичні сили – «УКРОП», Радикальна партія Олега Ляшка, Аграрна партія України, ВО «Свобода», ВО «Батьківщина» та «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Ще 25 кандидатів у депутати беруть участь у виборах як самовисуванці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще одна спроба врегулювати питання об’єднання громад і зміни меж районів:
http://decentralization.gov.ua/news/item/id/3916
Відповісти
Ще одна спроба врегулювати питання об’єднання громад і зміни меж районів:
http://decentralization.gov.ua/news/item/id/3916
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні