Депутат Луцькради став головним радикалом області

0
4
Депутат Луцькради став головним радикалом області
На Волині обирали голову Радикальної партії Олега Ляшка.

Новим керівником облсередку Радикальної партії Олега Ляшка став депутат Луцької міської ради підприємець Сергій Була.

Про це своїй сторінці у Фейсбуці повідомив народний депутат Андрій Лозовий, який 26 листопада приїздив до Луцька, де проходили вибори керівника партосередку.

"Нарешті обрали Волинського голову РПЛ - ним став Була Сергій (89 делегатів - за). Він сильний. І з усім справиться", - прокоментував Лозовий.

Раніше головним волинським радикалом був нинішній депутат облради Володимир Кучер. Однак того виключили з партії після голосування фракції на користь обрання головою облради Ігоря Палиці.

Сергій Була очолює фракції РПЛ у Луцькій міській раді. Був кандидатом у народні депутати на довиборах у 23-му окрузі на Волині, де здобув третій результат.

А ще недавно лучани пропонували забрати у Сергія Були депутатський мандат, бо, мовляв, той не виконує повноважень щодо захисту інтересів громади. Відповідну петицію зареєстрували на сайті міськради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні