Роман Бондарук «вибивав» гроші для луцьких ОСББ у Києві

1
5
 Роман Бондарук «вибивав» гроші для луцьких ОСББ у Києві
Керівник Ради голів ОСББ Луцька обговорив з чиновниками та бізнесменами необхідність продовження програми «Теплі кредити».

Круглий стіл на тему енергоефективності відбувся у п’ятницю, 25 листопада, у Києві.

Захід, організований з ініціативи Українського союзу промисловців та підприємців, Державного агентства енергоефективності, Комітету палива та енергетики Верховної ради України, зібрав за круглим столом чиновників, депутатів, підприємців та керівників асоціацій ОСББ.

Були присутні голова Держагентства енергоефективності Сергій Савчук, президент Українського союзу промисловців та підприємців Анатолій Кінах та перший заступник голови Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки Олександр Домбровський.

Говорили про важливість продовження програми, яку в народі називають «Теплі кредити». Остання дозволяє відшкодовувати за рахунок державного бюджету частину тіла кредиту, взятого для впровадження енергоефективних заходів.

Зокрема, очільник Ради голів ОСББ Луцька Роман Бондарук наголосив, що програма дозволяє не лише втілювати в життя енергоефективні заходи, а й стимулює розвиток малого та середнього бізнесу, адже впровадження енергоефективних заходів потребує придбання матеріалів, «теплих» вікон, дверей тощо.

«Підтримуючи цю програму, ми підтримуємо розвиток української економіки. Наприклад, завдяки програмі «Теплі кредити» в 2016 році виробники вікон та дверей продали товару на 1,4 мільярда гривень, а рік тому – на 300-400 мільйонів», - підкреслив лучанин.

З його слів, підсумком круглого столу стало підписання резолюції до депутатів Верховної Ради та виконавчих органів влади з проханням передбачити в бюджеті на 2017 рік 2 мільярди гривень на реалізацію програми «Теплі кредити».

Нагадаємо, в Уряді анонсували виділення лише 400 мільйонів гривень на реалізацію програми.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Звідки його викопали це ЛУЦЬКЕ ЦУДО - ЯК недоросль з сільської школи...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні