Єфремова залишили під вартою на 2 місяці

0
1
Єфремова залишили під вартою на 2 місяці
Печерський районний суд міста Києва залишив під вартою колишнього голову фракції Партії регіонів Олександра Єфремова до 22 січня 2017 року.

Таке рішення виніс слідчий суддя Володимир Карабань, - повідомляє Znaj.ua

"Задовольнити клопотання прокуратури і продовжити запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 22 січня 2017 року", - сказав суддя.

Нагадаємо, Єфремов підозрюється в скоєнні низки кримінальних злочинів: вчиненні умисних дій з метою зміни меж території України в порушення Конституції, що призвело до загибелі людей та інших тяжких наслідків, сприяння терористичної організації "ЛНР", заволодінні майном.

Всі звинувачення проти себе колишній регіонал заперечує і вважає справи політичними.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що народні депутати України від "Опозиційного блоку" звернулися до суду з проханням відпустити на поруки екс-депутата від Партії регіонів Олександра Єфремова.

На судове засідання до Печерського районного суду столиці прийшли Юрій Марокко, Сергій Ларін та Юрій Мірошниченко, які заявили, що інші депутати також підписали заяву, але не змогли прийти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні