Екс-начальник районного відділу кримінальної поліції з Одеси хоче бути луцьким дільничним

0
2
Екс-начальник районного відділу кримінальної поліції з Одеси хоче бути луцьким дільничним
На посаду дільничного на Волині претендує колишній начальник кримінальної міліції одного з районних відділів Одеси.

На посади дільничих та слідчих Волині є 17 претендентів. З-поміж них – троє вихідців із Одеси, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Засідання кадрової комісії відбулося 24 листопада. Серед кандидатів – колишній начальник кримінальної міліції одного з районних відділів Одеси, підполковник Олександр Вініченко.

З його слів, він вже півроку працює в Луцьку на посаді виконувача обов’язків начальника кадрової інспекції Нацполіції у Волинській області за договором. Атестацію він не проходив, а ось висновок люстрації позитивний.

Олександр Вініченко переконує, що до Луцька його «запросили працювати, бо сказали, що є посада» і він готовий надалі залишитися в Луцьку. Підполковник претендує на посаду дільничного в обласному центрі.

Олександр Вініченко розпочав свою кар’єру з посади інспектора карного розшуку, був начальником карної міліції, начальником карного розшуку одного з відділів.

«Думаю досвід, здобутий в карному розшуку Одеси, знадобиться в роботі дільничного в Луцьку», - каже він. Люстрацію, переконує, проходив і має позитивний висновок, а ось атестований він не був, бо вже на той момент звільнився.

Члени комісії після того, як заслухали кандидата, відпустили його. Результат голосування, чи його взяли на роботу, стане відомий згодом, у встановлені законодавством терміни.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні