У Луцьку відбудеться благодійний мистецький проект

0
-1
У Луцьку відбудеться благодійний мистецький проект
У Луцьку відбудеться благодійний мистецький проект «ART Talents collections/Sale-exhibition».

17 грудня, о 12:00 в палаці в Палаці учнівської молоді відбудеться офіційне відкриття проекту.

Лучанам і гостям міста пропонують взяти участь у різноманітних майстер-класах, насолодитися творами мистецтва та придбати їх, послухати чудову музику, відвідати виставу та придбати оригінальні сувеніри до новорічних свят. І навіть стати благодійником.

Вхід вільний.

Виставка спрямована на демонстрацію широкого спектру видів рукоділля/мистецтва. Це можливість для жителів Луцька, області та інших міст представити свої роботи і показати свою майстерність.

Виставка-продаж буде працювати протягом місяця. Офіційне закриття відбудеться 19 січня 2017 року і завершиться благодійним аукціоном.

Кошти, зібрані на аукціоні з продажу творів мистецтва, будуть направлені на допомогу ВОГО дітей-інвалідів «Сильні діти»/«Strong children».

А саме: на створення центру іпотерапії для дітей з особливими вадами розвитку (зокрема для дітей з ДЦП), де буде розроблено та впроваджено системи реабілітаційних заходів для дітей та дорослих з психо-фізичними розладами. Щоденно реабілітацію зможуть отримувати 15-20 осіб.

Теги: волиньlife
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні