«Висновки, висмоктані з пальця», - Пирожик про свій кредит у російському банку

7
5
«Висновки, висмоктані з пальця», - Пирожик про свій кредит у російському банку
Перший заступник голови Волинської облради Олександр Пирожик відповів на докір журналіста Андрія Лучика щодо наявності у чиновника та депутата від "Свободи" кредиту в російському банку.

"Чесні журналісти просять коментар із приводу писанини (не)добродія Лучика, котрий, мабуть, страждає нетерплячкою і при згадці про «Свободу» починає нервово сіпатись. Тому в своїй лібералістській нелюбові до «Свободи» та гонитві за «сенсаціями» починає продукувати «висновки», висмоктані з пальця. Розчарую: немає тут ніякої сенсації, а є проста і банальна життєва річ", - повідомив Олександр Пирожик.

Мовляв, «кредитні» стосунки з «Альфа-банком» у Олександра Пирожика виникли задовго до 2015 року і "не зовсім з моєї волі".

"Коли я почав працювати у Верховній Раді, а було це ще при режимі Януковича, зарплата помічників народних депутатів нараховувалась через «Альфа-банк». Тоді мені й видали зарплатну і кредитну картки цього банку.

Коли ж у родині виникли проблеми (персонально для Лучика: необхідно було оперувати батька), довелося тою «кредиткою» скористатися. Ця «кредитна епопея» фактично триває й досі, адже банк довгий час нараховував непомірні штрафні санкції, і в 2015 році цей борг мені довелося вимушено реструктуризувати.

Не хотів про все це писати, бо вважаю, що це – моє особисте. Але змушений це робити, зважаючи на плаксиво-сопливі коментарі тих, хто претендує на звання такого собі «Гордона року Волинського краю», - вважає депутат-свободівець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гордон волинського краю - а читається по іншому)))
Відповісти
Лучик - цікавий тип. Не буду вдаватися у особисте. Скажу лише що Андрій Лучик мав би перед тим як вдавати з себе борця з олігархами і Палицею, вибачитися за те, що своєю діяльністю привів їх до влади в області, за винятком мера міста Луцька поки що. Хіба не Лучик працював два роки на Палицю? Хіба Хроніки Любарта Лучика не стали рупором агітації УКРОПу та людей Палиці у 2013 - 2015 роках? От хай чесний обєктивний незаангажований журналіст попросить вибачення у громади за те що своєю роботою сприяв приходу до влади Палиці.
Відповісти
журналісти в нас є різні. кожен працює на когось. в кожного свої погляди і принципи. це особиста справа кожного. бо кожен має свою думку і обирати як і де працювати. але є такі людішкі, які вдають з себе кришталево чесних та обєктивних, незалежних і непідкупних журналістів, борців з корупцією та олігархами. а самі то забувають що не так давно кормилися з кишені самих олігархів, яких тепер критикують. от до таких належить Лучик. так він може не визнавати цього і з гордим залізобетонним виразом обличчя вдавати що це його не стосується. але всі знають як він звітував і хвалився про успішну агітацію за УКРОП перед правою рукою Палиці Олександром Товстенюком. а за чиї гроші виходили десятки тисяч газет Хроніки Любарта у виборчі компанії? чи не за гроші Палиці?
Відповісти
Пирожик ще той "фрукт" але Лучик - це яскравий представник журналіст-повія на Волині!!!
Відповісти
Ото вже Пирожик в коментарях розписався. Соромився б. Гидко виглядає. Примітивно.
Відповісти
А чому тут поливають лише Лучика? Пирожик же теж журналіст, який служив багатьом владам, а тепер є вірним псом укропів, Продався разом з сволотою. Бридко те що продався під лозунгом націоналістів і під гаслом Слава Україні. Бандера в труні перевертається, дивлячись на ззапроданців під ОУНівськими стягами.
Відповісти
Та справа не в Пирожику та Лучику, а в тому, що у значної частини людей "Свобода" викликає почуття огиди. І все завдяки її вождям, а особливо Вітіву на Волині - символу вульгарного "націоналізму". В Україні не люблять паразитів, а ці паразитують на ідеях українського націоналізму.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні