Тетяна Єремеєва знялася у рекламі кінного клубу

0
25
Тетяна Єремеєва знялася у рекламі кінного клубу
У промо-ролику кінно-спортивного клубу «CloverLand» знялася Тетяна Єремеєва, головний лікар Центру хірургії ока професора Загурського. Як повідомили у клубі, жінка є куратором їхнього закладу.

«Кінно-спортивний клуб існує вже понад десять років. Рік тому ми зробили повне перезавантаження проекту, і сьогодні презентуємо нову концепцію», – розповідає Єремеєва.

«Перезавантаження» клубу передбачало у першу чергу набір нової команди інструкторів та тренерів.

«Ми залучили до співпраці провідних експертів з верхової їзди із Голландії та Великобританії, де верхова їзда – це не тільки спорт, а й спосіб життя», – зауважила жінка.



Кінному центру дали нову назву – «CloverLand», що походить від англійського «clover» – конюшина. Як відомо, «чотирилисник» є традиційним символом удачі та везіння.

Клуб працює щодня із 9.00 до 19.00, проте на заняття потрібно записуватися заздалегідь, аби узгодити графік з інструкторами.

Одноразове заняття для початківців коштує 350 грн. Проте є різна система абонементів: 4 заняття на місяць по 45 хвилин – 1400 грн, 9 занять – 2600 грн, за безліміт доведеться заплатити 5200 грн.

Також при клубі діє пансіон для коней, де утримання прудконогого улюбленця в стандартних умовах коштує 13 тисяч грн, а в умовах класу «люкс» – 18 тис грн.

У клубі – два десятки коней різних пород, серед яких є чемпіони українських і міжнародних змагань.

Кінно-спортивний клуб розташований у селі Зміїнець
Кінно-спортивний клуб розташований у селі Зміїнець
У кінній школі навчають дорослих та дітей від 7 років
У кінній школі навчають дорослих та дітей від 7 років
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
25

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні