--> Масова бійка у Луцьку на зупинці: розбили голову, втекли на авто | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Масова бійка у Луцьку на зупинці: розбили голову, втекли на авто

7
3
Масова бійка у Луцьку на зупинці: розбили голову, втекли на авто
На вулиці Клима Савура у Луцьку вечірньої пори сталася бійка: молодики на авто фірми-виробника вікон напали на кількох чоловіків, побили і втекли.

Пригода сталася увечері вівторка, 22 листопада, інформує власкор Волинь24.

Поблизу продуктового магазинчика на зупинці стояло троє чоловіків приблизно 40-річного віку. Вони стверджують, що просто пили каву, коли біля них зупинилася вантажна «Газель», на якій зазвичай перевозять металопластикові вікна. Машина була обклеєна символікою фірми «Євродек».

З авта вийшло двоє хлопців приблизно 25-річного віку. Пішли в магазин, купили пиво. «Кавомани» потім стверджували, що водій «Газелі» відразу й став куплене пиво пити.

«Ні з того ні з сього той, що пив пиво, почав чіплятися до нас, перекривляти його манеру розмовляти. Ми зробили йому зауваження. І тоді той, що пив пиво, вдарив одного з нас в око» - розповів один з потерпілих.

Зав’язалася бійка, у якій «євродеківці» перемогли: одного з «кавоманів» з розсіченою шкірою голови і іншими травмами забрала швидка». Зачинщики бійки втекли на «Газелі».

Невдовзі правоохоронці, яких викликали на місце події, знайшли машину неподалік приміщення фірми «Євродек». У машині нікого не було. Утім, як запевнили правоохоронці, знайти тих, хто був в авто – «справа техніки».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знаю тих хлопаків, постраждалим би порадив звернутися до керівництва фірми. В тому будинку ті "кавомани" і живуть, так що знайти не проблема
Відповісти
Покидьки. Чому мені такі не трапляються, хоча б спаринг провів позачерговий.
Відповісти
там їм і немає 25-ти
знаю точно що одному з них 23
Відповісти
шановні я теж знаю тих хлопців і вони нормальні а дятьки яких побили хай небрешуть а скажуть правду хто докого перший вчепився думали що їх четверо то можна все
Відповісти
Брехня там половина не правда
Відповісти
Ті мужикі тіщо "тіпа каву" пили вони пили зовсім не каву, а горілку.. І почали приставати до продавчині а ті хлопці які були газелью просто заступилися.. Після чого ті мужикі почали до хлопців визвірятися... Той хто цей пост написав написав багато чого не правдивого. Якщо пишете то пишіть правду...
Відповісти
Не бачу логіки, 000000! Якби вони заступилися за продавчиню, поставили на місце пяних дебоширів, то логічно було б дочекатись поліцію і передати їм пяних хуліганів...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні