На Волині скуповують голоси за кандидатів від «УКРОПу», - ЗМІ

4
5
На Волині скуповують голоси за кандидатів від «УКРОПу», - ЗМІ
Напередодні виборів у трьох новостворених громадах Іваничівського району – Поромівській, Павлівській, Литовезькій пропонують 200 гривень за голос на виборах за кандидатів від «УКРОПу».

Про це розповів виданню ВолиньPost сільський голова Литовежа Іван Іванчук.

За його словами, по трьох громада нині ходять люди, які пропонують 200 гривень вже зараз та 300 гривень напередодні дня голосування - 11 та 18 грудня.

Як повідомляє один із місцевих депутатів на умовах анонімності, одного такого «агітатора» ставлять із розрахунку на близько 200 людей.

Тих, хто погодився підтримати «Укроп», обліковують, щоб потім повторно «заохотити». При цьому орієнтуються на родичів та знайомих таких «сотників», які не зацікавлені у тому, щоб викривати схему.

Нагадаємо, під час виборів у окрузі №23 до Верховної Ради журналісти заявляли про схожу схему на підтримку кандидатки від «УКРОП» Ірини Констанкевич.

Натомість представник команди Ігоря Палиці та лідер фракції «Укроп» у Луцькій міській раді Ігор Поліщук заперечує можливість підкупу від їх імені. «Це виключено», - вважає Поліщук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Укропом кроплять...дивно, коли в цих сотнях лжепатріотів беруть участь вчителі... Ще на виборах до Верховної ради кропили грішми укропівці...тому не дивно...
Відповісти
Як би хотілося, щоб злодії на зразок Іванчука, гунчиків, романюків поділилися з народом вкраденим у нього!
Відповісти
Заблотівська ОТГ Ратнівського району також по 200 грн за УКРОП
Відповісти
Большинство из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают намного больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть СМИ подает неправдивую информацию, поэтому приходится перебирать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только проверенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/magnitni-buri-v-lipni-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/pensiya/pensiya-z-1-sichnya-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/derzhavni-svyata/yakogo-chisla-zeleni-svyata-v-2019-roci-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/novini/robota-bez-poserednikiv-v-polshhi-na-2017-rik.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/vixidni-dni-u-listopadi-2018-roku.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні