--> Лучани просять відмінити плату за в'їзд у Старе місто | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучани просять відмінити плату за в'їзд у Старе місто

5
4
Лучани просять відмінити плату за в'їзд у Старе місто
Мешканці Старого міста нарікають на незаконне обмеження в’їзду в історичну частину Луцька і підозрюють, що такому рішенню сприяло «матеріальне заохочення».

Про це йдеться у зверненні трьох лучан до депутата міської ради Микола Федіка, датованому 14 листопада.

Зі слів мешканців, в’їзд в Старе місто перекрили «авангардними спорудами» та зробили парковку платною без згоди місцевих жителів.

Автори звернення наголошують, що в Україні немає закону «Про платні дороги», тож, на їхню думку, запровадження платного в’їзду на територію заповідника суперечить законодавству.

Лучани кажуть, що раніше вже звертались до прокуратури Луцька, де видали приписи про демонтаж споруд для обмеження руху. Однак, переживши реформу, прокуратура втратила функції нагляду за дотриманням законодавства органами влади.

«Заступники міського голови Тарас Яковлев та Сергій Григоренко не бажають дослухатись до думки громади і пояснюють це бізнес-проектом. Складається враження, що вони мають якесь матеріальне заохочення», - наголосили мешканці Старого міста.

Вони просять депутата озвучити цю проблему на сесії Луцької міської ради.

Під зверненням підписались троє лучан: Піголюк, Кузьміна та Чайковський.

Нагадаємо, нещодавно у Старому місті відкрили платну парковку.

Мешканці історичної частини Луцька раніше вже погрожували перекрити дороги, якщо міська влада до них не прислухається.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Базарники хочуть безплатну стоянку.
Відповісти
По- перше ще не відкрили. А по-друге основна маса мешканців тільки ,,за" Бо такого безпорядку як у Старому місті нам не потрібно. Обмежити взагалі в'їзд. Зелене світло тільки мешканцям.
Відповісти
Згідний, і лише для мешканців, а решта всі за борт ) Але ж ні, тут будуть паркуватися ті хто приїхав на ринок і буде те саме робитися в місті що і було до цього часу )
Відповісти
а як сніг випав, чому грейдер не заїхав загороджену частину міста ? що не проходить через ту огорожу ? короче, барани, нутупили з тим в*їздом....це не парковка в повна фігня
Відповісти
Так ви танком ще заїдьте або бульдозером зі сміттєзвалища,а потім пишіть запити до Федика. Порядку з парковками в місті бути! Тролі всіх питань не вирішують.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні