--> У Луцьку диміла багатоповерхівка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку диміла багатоповерхівка

0
2
У Луцьку диміла багатоповерхівка
У Луцьку на проспекті Соборності надвечір трапилась пожежа у 9-ти поверховому житловому будинку.

Як повідомляє прес-служба УДСНС України у Волинській області, на виклик прибули співробітники Частини спеціальної пожежної техніки. Займання було незначним, тому пожежники ліквідували його дуже швидко.

Загалом, 21 листопада в області виникло 5 пожеж (4 – у житловому секторі та 1 пожежа легкового автомобіля). Факти загорянь зафіксовані у Шацькому та Ратнівському районах, а також у місті Луцьку.

Зокрема о 2:00 на диспетчерський пункт Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у селі Голядин Шацького району. Вогонь, що охопив цегляну господарську будівлю, приборкали співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №11 смт Шацьк та працівники місцевої пожежної охорони села Грабове, які близько години боролися з вогнем. За попередніми даними, лихо трапилося внаслідок порушення правил безпеки при експлуатації пічного опалення.

О 2:45 трапилось загоряння легкового автомобіля у місті Луцьку на вулиці Кравчука. Вогонь, що охопив моторний відсік, ліквідували рятувальники Частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення міста Луцька.

Близько 10-ої години у селі Самари-Оріхові Ратнівського району загорілась дерев’яна літня кухня. Ліквідували пожежу вогнеборці 14-ої Державної пожежно-рятувальної частини та працівники місцевої пожежної охорони села Самари. Імовірно, лихо трапилося через порушення правил безпеки при експлуатації пічного опалення.

21 листопада о 15:50 надійшло повідомлення про пожежу дерев’яного житлового будинку у селі Зоряне Ратнівського району. О 16:05 рятувальники ДПРЧ-14 прибули до місця події та оперативно приборкали вогонь. За попередніми даними, лихо трапилося через несправність пічного опалення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні