У Луцьку - потрійна ДТП

0
2
У Луцьку - потрійна ДТП
Вночі, 21 листопада, на проспекті Соборності у Луцьку зіткнулися одразу три автівки - «Ford Sierra», «Kia Rio» та «ГАЗ 3110».

Внаслідок автопригоди двоє пасажирів транспортних засобів отримали тілесні ушкодження, - повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції у Волинській області.

За кермом «Ford Sierra» перебував 39-річний мешканець Ківерцівського району. Керуючи автомобілем на проспекті Соборності, водій не надав перевагу в русі та зіткнувся з легковиком «Kia Rio», під керуванням 22-річного жителя Луцького району, який рухався у зустрічному напрямку.

Внаслідок зіткнення «Kia Rio» відкинуло в сторону, де автомобіль зіткнувся із легковиком «ГАЗ 3110», за кермом якого перебував 44-річний лучанин.

Через автопригоди 40-річна пасажирка «Ford Sierra» та 18-річна пасажирка «Kia Rio» отримали тілесні ушкодження. Потерпілі не госпіталізовувались.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні