Волинянин може сісти на 3 роки за крадіжку номерних знаків з авто

0
-7
Волинянин може сісти на 3 роки за крадіжку номерних знаків з авто
Поліція затримала 25-річного мешканця Володимир-Волинського, який викрадав номерні знаки з автомобілів.

Як повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції у Волинській області, у п’ятницю, 18 листопада, у місті Володимир-Волинський невідомий викрав з двох автомобілів номерні знаки.

Так, до чергової частини Володимир-Волинського відділення поліції звернулись двоє місцевих жителів. Вони повідомили, що з їх автомобілів невідома особа викрала номерні знаки. Сума завданого збитку становить 1 тис. грн..

Як з’ясували правоохоронці, вночі злодій зняв і викрав з автомобілів, які були припарковані біля будинків за місцем проживання їх власників номерні знаки. Поліцейські встановили особу зловмисника та відкрили кримінальне провадження.

Поліцейські в той же день встановили, що крадіжку скоїв 25-річний місцевий житель. Викрадене вилучили та повернуть власникам.
За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує, зокрема, до трьох років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні