Може повторитися трагедія Грибовицького сміттєзвалища, - нардеп Лозовий про піч у Брищі

2
4
Може повторитися трагедія Грибовицького сміттєзвалища, - нардеп Лозовий про піч у Брищі
Народний депутат від "Радикальної Партії Олега Ляшка" Андрій Лозовий застеріг, що на Волині може повторитися трагедія Грибовицького сміттєзвалища.

Він зазначив, що Волинь зараз намагаються перетворити на «формальдигідне» пекло.

Нардеп розповів, що зовсім недалеко від Луцька, біля сіл Луцького й Рожищенського району заходиться сміттєвий полігон.

«ТзОВ "Центр переробки та утилізації відходів" за негласної безпосередньої підтримки голови РДА Ігоря Ярмольського, за мовчазної згоди губернатора області Володимира Гунчика, мають план узаконити заднім числом незаконне будівництво сміттєспалювального заводу, яке уже розпочалося. Його не раз пікетували місцеві мешканці», - зазначив Андрій Лозовий.

Він також розповів, що нещодавно в селі маяки відбулося масштабне громадське слухання:

«Місцеві мешканці дуже обурені, бо вони розуміють, що це буде піч відкритого спалювання. Така технологія не використовується в Європі вже понад 40 років, бо це формальдигідні відходи», - підкреслив депутат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тат так бидло, а не народ! хай воно краще валяється сотні років, дощ падає на сміття а стічні води з отрутами попадають до кранів, для бидла так справді КРАЩЕ
Відповісти
Запали у себе вдомі вогник з пластику, резини й сміття і подихай трішки ним, а тоді піди попий чистоі водички!! І стане тобі зрозуміло хто ти, бидло чи народ!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні