У Луцьку на Набережній просять поставити вчителів на «зебрі»

4
8
У Луцьку на Набережній просять поставити вчителів на «зебрі»
У Луцьку просять безпечний перехід біля школи №3.

Відповідну петицію зареєстрував Денис Пасальський у Єдиній системі місцевих петицій.

Чоловік зазачає, що на вулиці Набережній дуже інтесивний рух машин, які рухаються з великою швидкістю.

"Та не зважаючи на пішохідний перехід, водії не зменшують швидкість і не пропускають дітей. Прошу виставити соціальних працівників або вчителів зі знаком "Стоп", коли діти йдуть на навчання і закінчують його", - йдеться у дописі автора петиції.

Нагадаємо, у Луцьку пропонують змінити дорожню розмітку на вулиці Набережна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яких вчителів????Взагалі якщо не бачили....то вчителі там щоранку стоять..Питання інше...Треба зробити так щоб Швидкість руху авто зменшувалася....вчителі доречі стоять і в дощ і в сніг....Тільки водіям глубоко нас....ть...Повірте...Там або світьофор або лежачі поліцейські....або патрульні ДПС..
Відповісти
Реально нема різниці хто буде стояти на пішоході, тому що я доросла людина переводила двох своїх діток-школярів за всіма правила ДОРОЖНЬОГО РУХУ (знаю точно бо вивчила їх з боку правил пішоходів та водіїв) і мене майже не збили з другої смуги, при тому що стоїть знак "діти" далі пішохідний перехід, перша смуга дає дорогу пішоході, а друга смуга пролітає-це добре, що мама має гарну реакцію і все закінчилось добре, а для водія ні наслідків, ні науки, просто не збив і пронесло. Зверталась до деректора школи, він сказав, що на той час при реконструкції МВС, про проблему знають, про те ні світлофора ні "поліцейських" не поставлять. Але якщо розумно подумати якщо на Набережній зменшити швидкість, поштрафувати з місяць водіїв, то й водії не дуже рвали на цей участок дороги, і на мості не було б заторів, при тому навантажуючи міст. +згідно з ПДР на таких участках дороги має бути обмеження максимум 40, а повертаючи з мосту чи з Ковельскої з другої передачі, коли водії знали б що за 150 м метрів обмеження швидкості бо там школа, не контрольований пішохідний перехід, несподівана поява дитини-ніхто б не набирав швидкість, покрайній мірі через штрафи, тобто через власний кошельк, тоді тільки приходить розуміння. Тому працівники поліції-хочете виконання показників вперед штрафувати некоректних водіїв на Набережній.
Відповісти
Нещодавно мала подібну ситуацію....тільки була ще й з каляскою.....Добре що вчасно зреагувала....віддьоргнувши всіх назад....На мою думку кошельок не буде для них стимулятором для зниження швидкості. Там тре кардинальне щось....що хоч не хоч а треба швидкість зменшувати.....
Відповісти
Поставити голу вчитильку чи поліцейську і швидкості як і небуло
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні