--> «Я за вас кров проливав!» - у Луцьку затримали п’яного і за кермом атошника-хама | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Я за вас кров проливав!» - у Луцьку затримали п’яного і за кермом атошника-хама

6
11
«Я за вас кров проливав!» - у Луцьку затримали п’яного і за кермом атошника-хама
Вночі у Луцьку затримали п’яного за кермом чоловіка, який виявився учасником АТО: він поводив себе агресивно, і стверджував, що його не мають права затримували, бо він – учасник АТО та інвалід.

Пригода сталася в ніч на п’ятницю, 18 листопада. Поліцейські на вулиці Кравчука помітили авто ВАЗ 2109. Машина їхала в бік Варшавського ринку, і у неї не світився один з габаритних вогнів. На вимогу зупинитися водій авто не відреагував. Мало того – почав набирати швидкість.

Його зупинили неподалік торгового центру «Слон».

Водій виявився з явними ознаками алкогольного сп’яніння: мав характерний запах, до того ж неадекватно агресивно себе поводив.
Спочатку пробував довести, що його незаконно зупинили. «Не мали права!» - доводив він.

Йому запропонували пройти перевірку на алкотестері. Той заявив: зробить це тільки тоді, коли приїде його дружина.

На пояснення поліцейського що це, мовляв, не причина, той агресивно відповідав: «Я тобі сказав: приїде моя дружина, тоді будемо спілкуватися. Все, мова закрита!»

«А хто ваша дружина?» - уточняли поліцейські.

«Хай тебе не колише, хто моя дружина! Папи Римського жінка. Ї..е тебе???» - визвірився чоловік.



Зрештою поліцейські скрутили дебошира, одягли на нього кайданки - і доправили до наркодиспансеру. Там підтвердився стан алкогольного сп’яніння.

Після того порушника повезли до місквідділу. Там оформили протоколи про порушення, які чоловік, зрештою, підписувати відмовився.
Насамкінець йому дали можливість забрати з машини речі – і відправили авто на штраф майданчик.

Показово, що протягом усього цього часу чоловік поводив себе агресивно, матюкався і доводив, що він учасник АТО, і тому його не мали права затримувати. Наголошував на тому, що був поранений, і «проливав кров».

До слова, чоловік справі мав посвідчення учасника АТО, посвідчення інваліда війни і ознаки поранення на тілі.



Передрук заборонено.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
БОГ вберіг в АТО , а через горілку міг би потрапити в аварію вже вдома -- в ЛУЦЬКУ !!! === ШТРАФУВАТИ і таких категорично == для іх добра ---життя .
Відповісти
Він як баба якась - прикривається інвалідністю і тим ,що служив та і без своєї подруги нікуди не поїде(і в туалет теж з подружкою ходить). Чоловік має вирішувати свої проблеми сам, а не хникати. Певно посвідчення учасника АТО собі за гроші зробив. Прикро що він ганьбить тих, хто дійсно проливав і досі це робить на Сході. Прикро.
Відповісти
Та ніхіра він не був в ато
Відповісти
мусора є мусора!
Відповісти
Да небув він в ато а підстрелили його на майдані. Я його знаю.
Відповісти
чувак відомий на весь торчин, бував як на атимайданих під проводом відомих ригів , так і намайданах , напевно тверезим рідше буває як пяненький, по торчині говорили що поїхав на антимайдан з ригами, апотім на майдан за гроші пороха, десь більше повезло а десь менше.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні