Луцьким квартирним злодіям «світить» 6 років тюрми

0
-8
Луцьким квартирним злодіям «світить» 6 років тюрми
Квартирним злодіям, яких поліцейські спіймали на гарячому світить від трьох до шести років тюрми.

Під час затримання у зловмисників знайшли гроші, зброю і набої, - повідомляє прес-служба волинської поліції

Співробітники поліції разом з прокуратурою та СБУ викрили та затримали 37-річного та 42-річного громадян Грузії та 34-річного лучанина, котрих обґрунтовано підозрюють у вчиненні щонайменше восьми крадіжок із помешкань в обласному центрі.

Злодії проникали в житло мешканців Луцька, шляхом підбору ключів і вилому серцевин замків у дверях. Вони пересувалися на автомобілях «Mitsubishi Lancer» та «Audi A4». Зловмисників співробітники управління карного розшуку волинської поліції затримали під час скоєння ними чергової квартирної крадіжки.

«Під час затримання зловмисників та санкціонованих обшуків у їх помешканнях поліція вилучила знаряддя скоєння злочинів, гроші, два пістолети, набої та чорну маску з прорізами для очей.

Поліція встановлює причетність підозрюваних громадян до скоєння інших злочинів на території Луцька. Триває досудове розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні