«Ми зробили все від нас залежне», - любомльські медики про порятунок дитини з Головного

0
-1
«Ми зробили все від нас залежне», - любомльські медики про порятунок дитини з Головного
У ТМО Любомльського та Шацького районів стверджують, що зробили все, що могли, аби оперативно надати допомогу 12-річному Олександрові Морозу з селища Головне.

Про це у коментарі "Волинь24" повідомила заступник генерального директора ТМО Любомльського і Шацького районів з медичної частини Наталія Ліщук.

"Дитина була доставлена до нас на приймальне відділення з Головного десь між 8 та 9 ранку 14-го листопада. Відразу хлопчика оглянули невропатолог, педіатр, інфекціоніст. Він був у свідомості, але з парезом рук і ніг. Ми зробили все від нас залежне у цій ситуації. Нікуди його не клали - й оперативно реанімобілем доставили до Луцька. Щоб не втрачати час, тому що ситуація серйозна", - зазначає Наталія Ліщук.

Нагадаємо, попередньою ймовірною причиною смерті 12-річного Олександра Мороза із селища Головне медики називають не поліомієліт, а синдром Гієна-Барре. Начальник облуправління охорони здоров'я Ігор Ващенюк зазначає: результати аналізу чекають увечері 17-го листопада. А тим часом у Головному медики обстежують дітей, які вчилися та контактували з хлопчиком.

ЧИТАТИ ТАКОЖ "ПОЛІОМІЄЛІТ: В СЕЛИЩІ ГОЛОВНЕ НА ВОЛИНІ МЕДИКИ ВЕДУТЬ СПОСТЕРЕЖЕННЯ ЗА ДІТЬМИ"
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні