--> Піймали за кермом п’яного заступника директора заводу «Мотор». ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Піймали за кермом п’яного заступника директора заводу «Мотор». ФОТО

11
-4
Піймали за кермом п’яного заступника директора заводу «Мотор». ФОТО
Заступника директора луцького авіаремонтного заводу «Мотор» Володимира Зайця піймали п’яним за кермом, коли той виїжджав з воріт підприємства.

Працівники патрульної поліції оформляли ДТП поблизу заводу «Мотор», коли помітили, що з воріт виїхав білий автомобіль "Санг Йонг", інформує власкор «Волинь24».

Авто, повернувши на вулицю Ківерцівську, в якийсь момент зі скреготом обдерло бік припаркованому край дороги автомобілю ВАЗ.

Поліцейські підійшли до машини. З місця водія вийшов чоловік - який став доводити, що ... він не був за кермом.

ДИВИТИСЯ ВІДЕО ЗАТРИМАННЯ ВОЛОДИМИРА ЗАЙЦЯ

Чоловік виявився заступником директора заводу Володимиром Зайцем.

Він почав доводити, що тверезий. Утім мав явні ознаки алкогольного сп’яніння.

І від проходження перевірки на алкотестері на місці, і від освідування в наркодиспансері чоловік відмовився. Чим автоматично підтвердив стан сп’яніння.

«Волинь24» невдовзі повідомить подробиці цієї пригоди. Стежте за новими публікаціями.



Передрук заборонений.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"І від проходження перевірки на алкотестері на місці, і від освідування в наркодиспансері чоловік відмовився. Чим автоматично підтвердив стан сп’яніння" - якось вже надто самовпевнено автор написав... Типу: Хто не згоден - автоматично алконавт!:))))) Відмова - кращий алкотестер!:)))))
Відповісти
Бачив і знаю. Журналістам треба розказати, що водієм Жигуля дійсно є агент страхової компанії, і стояв в інтак, що обмежував попорот іншим, особливо тим авто, шо з заводу виїзжали, Пяний чи ні був волій білого авто, говорити не можна, але розмовляв нормально і по-людськи. Якщо страховик відмовився вирішити питання на місці, то тільки в суді можна вирішити це, А не робити людину пяною відразу не можна, краще треба пояснити тут, можливо це новий вид шахрайства від агентів страхової компанії?
Відповісти
Заказняк 100 процентів
Відповісти
Сто відсотків "заказняк", підлаштували ДТП біля заводу, вмовили страховика підставити автомобіль і засіли у засідку, а ще агент на заводі таємно підливав бухло в чай заступника директора!!!)))
Відповісти
Сусід, Ви це все серйозно писали? Ніхто не робив водія п'яним, він сам добровільно відмовився проходити тест. Чому Вам не цікаво? Напевне на це була причина! Про які шахрайства Ви говорите? Є законні методи врегулювання дорожньо-транспортних пригод, навіщо щось "вирішвати на місці".
Ви вигороджуєте винуватця і звинувачуєте у шахрайстві представника страхової
компанії, який є дуже порядною людиною і хорошим сім'янином. Одумайтесь!
Відповісти
Чуєш ти "Сусід" краще б ти стояв на дорозі того паморка що ледь виповз з білого авто, а ніж Жигуль.... І якби став від нього калікою - по іншому говорив би. А те що п`яний він (Заяць В.Г. )був про це не тільки говорити треба, а і кричати!!!! Як працюють посадовці на РЕЖИМНОМУ обєкті і в 18.30 виповзають пянющими з РОБОЧОГО місця!!!!
Відповісти
Судячи по фото, мені здається, що Жигулі все-таки передком під крило переднє Санг-Йонга влізли.
Відповісти
Жигулі стояло припарковане і нікуди " не лізло".
Відповісти
Другий учасник ДТП (авто ВАЗ) Сосновський Олександр Анатолійович, цікаво, чого його ні в одному кадрі немає. Почитайте відгуки на сайті СК "Універсальна" , де він працює страховим агентом. А можливо не показували Сосновського через, що він одночасно працює судовим експертом "незалежної" фірми "Експерт-сервіс Волинь", співзасновником філії якої являється теж. Про яку "порядність" ви говорите?
Відповісти
"Сусід" і "Степан" це і є той самий Заяць Володимир Григорович в якого відсутня всяка людяність, совість, мораль та і всі інші чесноти порядності! Працюючи в органах безпеки він привик що за нього все порішають. Безнаказанність породжує беззаконня, - тому цього разу прийдеться відповідати самому. А можливо і на пару з лікарем-наркологом "який мене добре знає і нічого поганого мені не напише".
Відповісти
П.Шпиг - хитрий. від паморка відхрестився, але Вовченка прислав.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні