Луцьких поліцейських хочуть пересадити на велосипеди

3
9
Луцьких поліцейських хочуть пересадити на велосипеди
Міськрада може виділити гроші, для купівлі велосипедів та інвентарю луцьким поліцейським.

Про це, 16 листопада, під час засідання виконкому міської ради розповів заступник міського голови Юрій Моклиця, - повідомляє Волинь Post.

За його словами, велопатрулі, наприклад, у Центральному парку будуть ефективніші за піші патрулі та зможуть оперативніше реагувати. Програма розвитку та утримання парків Луцька на 2017-2018 роки передбачає виділення 50 тисяч гривень на інвентар, - розповів Моклиця.

Нагадаємо, раніше очільник патрульної поліції Луцька Олександр Вовченко просив виділити з обласного бюджету 78 тисяч гривень на купівлю велосипедів та спорядження для поліцейських.

«Це дозволить забезпечити кращу мобільність, особливо в паркових зонах. Хочемо купити 6 велосипедів. Велопатрулі працюватимуть в парку Лесі Українки, парку 900-річчя і в спальних районах - 33-му, 40-му», - розповів Олександр Вовченко.

«Один велосипед коштуватиме приблизно 10 тисяч гривень, їх буде шість, тому потрібно 60 тисяч. А ще потрібна екіпіровка, шоломи. Хочемо обладнати велосипеди невеликими аптечками. Тобто це ще 18 тисяч гривень», - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
правильно ... переходим бити велосипеди
Відповісти
Цікаво, а куди ділись велосипеди, на яких їздила міліція???
Відповісти
Вони що не ходячі? Це що вам Чікаго?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні