Лучанка накинулась на майстрів провайдера і відібрала у них апаратуру

4
-6
Лучанка накинулась на майстрів провайдера і відібрала у них апаратуру
У Луцьку жінка на три години заблокувала обладнання інтернет-провайдера на горищі: не допомогли ні вмовляння поліції, ні «Самооборони». Пізніше сусід громадянки пояснив, що вона переживала, аби не пошкодили майно інших провайдерів, що вже траплялося раніше.

Ситуація змінилася тільки після того, як відключили інтернет у всьому під’їзді, - повідомив власкор «Волинь24».

Близько 17:30 в будинок на Чорновола, 2а прийшли майстри одного з інтернет-провайдерів. Вони попросили в місцевого мешканця ключ від верхнього технічного поверху, аби перевірити обладнання, почали працювати.

Однак, згодом до майстрів вийшла дружина чоловіка, який дав ключ. Жінка заявила, що на горищі зберігається обладнання інших провайдерів, а невідомі можуть його вкрасти або ж зламати. Мовляв, раніше уже траплялися такі випадки.

Зрештою, вона настояла, аби працівники вийшли з технічного поверху і зачинила прохід. За замком лишилося обладнання майстрів.

Жінку стали вмовляти віддати обладнання. Натомість жінка пояснювала, що майстри мали право заходити на технічний поверх лише піля того, як їх керівницвто попередило б мешканців про візит.

Пізніше на місце прибули патрульні поліцейські, а за ними – й представники «Самооборони».

Врешті-решт представники провайдера вирішили вимкнути інтернет у всьому під’їзді. Не минуло й 15 хвилин, як на сходову клітку почали виходити занепокоєні сусіди.

Один з чоловіків так хвилювався, що не зможе «пограти в танчики», що нарешті вмовив жінку віддати речі майстрів.

Завершилось все тим, що лучанка написала заяву на майстрів, а ті – на неї.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні