У Луцьку відкрили спортивний клуб «Plaza»

0
8
У Луцьку відкрили спортивний клуб «Plaza»
У Луцьку на вулиці Рівненській, 127 відкрили спортивний клуб «Plaza».

Офіційне відкриття відбулося у неділю, 13 листопада.

Спортивний клуб має площу 550 квадратних метрів, кілька залів для занять і десятки тренажерів. Окремо можна займатися фітнесом і танцями.

Ціни у клубі демократичні – абонемент на місяць без обмежень у часі і періодичності відвідувань коштує 260 гривень. У день відкриття абонементи продавали зі знижкою 50%.
Клуб відкрив кандидат у майстри спорту Василь Петрощук за сприяння депутата Луцької міської ради Петра Нестерука.

Власник «Плази» розповів, що це не перший його спортивний клуб, але цей проект, з його слів, значно більший і серйозніший. Петрощук – спортсмен з 18-річним стажем. Він запевнив, що особисто буде проводити тренування. Не працюватиме індивідуально, а лише контролюватиме, щоб усі відвідувачі правильно виконували вправи.

«Серед тренерів працює команда професійних спортсменів, чемпіони світу. В нас тренування проводитиме навіть Вадим Горошко - паралімпієць, який виступає в триборстві по пауерліфтингу», - розповів Василь Петрощук.

До слова, відвідувати клуб зможуть навіть батьки з маленькими дітками – для малюків облаштували спеціальну кімнату, де з ними працюватиме няня, поки мами й тати займатимуться спортом.
«Спортклуб має ще й благодійну мету – 10% від проданих абонементів йтимуть на благодійність. Кошти поступатимуть в благодійний фонд «Дізар», а звідти – розподілятимуться на потреби незахищених верств населення», - розповів депутат Луцькради Петро Нестерук.

Серед присутніх на відкритті були й представники міської влади:

«Хлопці, які відкривають зал, обіцяють левову частку абонементів віддавати атовцям. Тобто частину абонементів безкоштовно даватимуть демобілізованим бійцям. Хочеться, щоб інші підприємці брали приклад і також давали частину свого прибутку на соціальні потреби», - зазначив заступник міського голови Тарас Яковлев.

І вже на відкритті 10 безкоштовних абонементів передали для Спілки ветеранів АТО.

На рецепції клубу в день відкриття – черги. Найактивніше, зі слів адміністратора, купували безлімітні абонементи на місяць. Хоч були й ті, хто цікавився абонементами на рік чи півроку, які в честь відкриття, також продавали зі знижками.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні