П'яна жінка з дитиною втратила свідомість на луцькому автовокзалі

0
7
П'яна жінка з дитиною втратила свідомість на луцькому автовокзалі
На автостанції у Луцьку п’яну мешканку Рівненщини забрала швидка, а її дитину - патрульна поліція.

Інцидент відбувся на автостанції у Луцьку, що на вулиці Конякіна. Нетвереза жінка з малолітньою дівчинкою, вочевидь, мала на меті сісти на якийсь з автобусів, щоб повернутися додому, повідомляє "Вісник".

Але жінка була настільки п’яною, що не трималася на ногах. Зрештою, вона просто впала посеред зали очікування й не могла підвестися. Для неї працівники автостанції викликали швидку, а самі опікувалися дитиною до приїзду медиків.

Дівчинка розповіла працівникам вокзалу, що їй 4 рочки і що вони з мамою приїхали з Млинівського району. Там у неї є тато та ще четверо братиків і сестричок. За словами дівчинки, яка виглядає досить доглянутою і має нормальний одяг, батько також п’є, часом б’є маму та дітей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні