Прикордонні дороги відремонтують за польські гроші

0
-11
Прикордонні дороги відремонтують за польські гроші
Польща виділить 68 млн. євро кредиту на проведення капітального ремонту близько 175 км шести прикордонних доріг в Західній Україні, зокрема, п'яти доріг у Львівській області та однієї у Волинській.

Відповідне рішення було внесено до протоколу українсько-польської робочої групи з питань транспорту, який підписали заступник міністра інфраструктури і будівництва Польщі Єжи Шміт і заступник міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк, передає ProfiDOM.com.ua.

За інформацією видання, зокрема, планується відремонтувати окремі ділянки на дорогах Устилуг – Луцьк – Рівне, Яворів – Грушів, Грушів – Немирів, Нижанковичі – Самбір – Дрогобич - Стрий, Червоноград – Рава-Руська, КПП «Смільниця» – Старий Самбір.

«Символічно, що саме з Польщею ми плануємо втілити цей важливий проект з розвитку прикордонних доріг. Для України кожен капітально відремонтований кілометр дуже важливий. Упевнений, що з нас вийде хороша команда, і для обох країн ця інвестиція відкриє нові транзитні та туристичні можливості і закріпить наші торгово-економічні відносини», – відзначив в. о. керівника «Укравтодору» Славомир Новак.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні