«Волиньбаскет» здобув другу перемогу в Суперлізі Парі-Матч

0
1
«Волиньбаскет» здобув другу перемогу в Суперлізі Парі-Матч
"Волиньбаскет" переміг харківський "Політехнік" у домашньому поєдинку Суперліги Парі-Матч з рахунком – 80:64 (16:18, 26:18, 24:19, 14:9).

Про це пишуть новини баскетболу.

Найрезультативніші гравці

"Волиньбаскет": Чимякін – 15 очок, 10 підбирань, 2 передачі, 1 перехоплення.

"Політехнік": Рочняк – 21 очко, 11 підбирань, 1 передача; Козлов – 16 очок, 3 підбирання, 4 передачі, 3 перехоплення; Бест – 15 очок, 5 підбирань.

Повна статистика матчу

Хід гри
З певною долею умовності "Політехнік" можна назвати зручним суперником для лучан. Їхня до цього єдина перемога в семи поєдинках Суперліги Парі-Матч була здобута саме проти харків’ян на їхньому майданчику. То ж попри величезні фінансові проблеми в клубі господарі вийшли боротися за перемогу.

Рішучість намірів підтвердили стартові влучання Чемякіна. Щоправда гості не дозволили господарям одразу втекти в великий відрив, скоротили відставання, а потім виграли дебютну чверть в два очки.

У другій чверті "Волиньбаскет" реалізував п’ять триочкових проти одного в першій. Дальні влучання дозволили господарям піти на велику перерву з 6-очковою перевагою, незважаючи на повністю програні підбирання.
З поновленням гри господарі додали пресингу, намагаючись підтримувати перевагу. Після триочкового Федчука за 3:40 до кінця 10-хвилинки господарі вигравали вже 12 очок. Харків’яни зуміли збити атакувальний порив лучан. Триочковий Фурса зафіксував перевагу господарів у 11 очок перед останньою чвертю.

На заключну 10-хвилинку у гостей сил уже не вистачило, що дало змогу господарям ще на 5 очок збільшити загальну перевагу.

Підсумкова друга перемога в сезоні вселила в фанів "Волиньбаскета" бодай якусь надію на кращу долю своєї команди.

"Волиньбаскет" наступний поєдинок має зіграти вдома 13 листопада проти "Кременя".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні