Вибори у Княгининку: Олена Твердохліб вирішила «віддатися» УКРОПу

1
-15
Вибори у Княгининку: Олена Твердохліб вирішила «віддатися» УКРОПу
На голову Княгининівської об’єднаної територіальної громади Олена Твердохліб балотуватиметься від партії «УКРОП».

Про це стало відомо під час конференції Луцького районного осередку політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП», - повідомляє інформаційне агентство «Волинські новини».

Цікаво, що раніше Олена Твердохліб запевняла, що не приєднається до жодної з політичних сил.

Утім, за офіційною інформацією на посаду голови Княгининівської ОТГ УКРОП висуває нинішню голову Княгининівської сільської ради Олену Твердохліб.

«Люди, згуртовані навколо партії «УКРОП», вони мають реальні цілі, які можна досягти тільки разом. Йду на ці вибори, аби продовжувати робити ту роботу, яку вже почала. Ми створимо об’єднану, багату територіальну громаду, в якій кожна людина буде чогось вартувати і ми не будемо сірою масою. Про нас почують в усій Україні, тому що хочу аби в нас було виробництво, хочу навести лад зі смітником у Брищі», – зазначила Олена Твердохліб.

Нагадаємо, в інтерв’ю «Волинь24» сільський голова Княгининка розповідала, що пропозиції від політиків вона отримувала ще з минулого року, однак щоразу відмовляла.

«Можу сказати навіть, в якому порядку вони приходили: «Аграрна партія», «Народний фронт», «Народний контроль», «УКРОП», який пропонував йти депутатом до обласної ради. Я зрозуміла, що мене хотіли перетягнути депутатом, аби я не стала головою», - зазначила жінка.

Посадовиця запевняла, що цього року історія повторюється, адже 11 грудня в Княгининівській тепер вже об’єднаній тергромаді відбудуться вибори голови та депутатів.

Зокрема, представники «УКРОПу» пропонували балотуватись від їхньої політичної сили, а інші партії – не висувати на вибори своїх кандидатів. Втім, Олена Твердохліб зазначала, що відмовляє усім політичним силам.

" Я не партійна і вважаю, що люди, які мене обрали, це найкрутіша партія", - наголосила тоді чиновниця.

Також луцький районний осередок політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» визначився із претендентами на депутатські крісла в Княгининівській об’єднаній територіальній громаді. В кожному із 26 виборчих округів ОТГ від партії «УКРОП» є кандидат: №1 - Петро Мельничук, №2 - Анатолій Мельничук, №3 – ОленаСошко, №4 –Олександр Щурик, №5 - Руслан Яблунчук, №6 –Юрій Калитюк, №7 – Ігор Курілін, №8 – Юрій Конопелюк, №9 – Олена Величко, №10 – Людмила Пруць, №11 – Олександр Гапонюк, №12 – Володимир Сидун, №13 – Тарас Бас, №14 - Олександр Волинець, №15 - Володимир Візнюк, №16 - Наталія Сливка, №17 - Ігор Климчук, №18 - Ігор Баженюк, №19 - Ірина Гарбарук, №20 - Іванна Ляшук, №21 - Вадим Корнелюк, №22 - Ілона Приймачук, №23 -Тамара Кажуба, №24 - Ірина Денюк, №25 - Андрій Корнелюк, №26 - Ігор Піскар.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-15

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нещасне створіння ави маяківці ХХХ
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні