У Луцькраді пояснили, чому затоплює відремонтовану вулицю Лесі Українки

1
0
У Луцькраді пояснили, чому затоплює відремонтовану вулицю Лесі Українки
У Луцьку на вулиці Лесі Українки під час дощу утворюються «ріки» та «озера», адже через забиту зливову каналізацію вода не встигає стікати.

Про це в коментарі «Волинь24» розповів директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Юрій Крась.

Чиновник пояснив, чому під час дощу нещодавно відремонтовану вулицю затоплює.

Зокрема, з його слів, проблема в тому, що комунальники вчасно не чистять зливову каналізацію. Відповідно, вона забивається опалим листям і не може швидко приймати воду.

«Ми вперше стикаємось з такими лотками зливової каналізації, відповідно це проблема, з якою ми зіткнулись також вперше. Далі будемо знати, що, наприклад, раз в тиждень-півтора треба обстежити каналізацію, подивитись, чи багато у ній листя, чи мало», - зауважив посадовець.

З його слів, сьогодні комунальники прочищають зливову каналізацію на вулиці Лесі Українки, тож найближчим часом проблем з затопленням бути не повинно.

Водночас Юрій Крась зазначив, що регулярне обстеження каналізації почнуть лише наступної осені, мовляв цьогоріч усе листя, що повинно було впасти, вже впало.

Нагадаємо, архітектор Олександр Балан розповідав, що реконструкцію вулиці Лесі Українки розпочали, аби замінити стару зливову каналізацію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Стара каналізація була забита, скидала воду у підвали будинків на вулиці. Нова- явно працює. АЛЕ- її треба обслуговувати! Чистити від болота, листя... Як і взагалі зливову каналізацію міста. Лесі, Лесі. Центральна вулиця. Але Люди живуть не тільки на ній! .. Пів Луцька "плаває" у невеликій дощ. А у зливу- катастрофа. Потоп! Обслуговуйте!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні