Вулиця Набережна у Луцьку потопає в болоті

1
0
 Вулиця Набережна у Луцьку потопає в болоті
На вулиці Набережній у Луцьку зруйновані тротуари, тому під час дощу узбіччя перетворюється на болото. Це завдає значних незручностей не лише лучанам, а й жителям навколишніх сіл, адже саме там зупиняється приміський транспорт.

Про це «Волинь24» розповів Юрій, який мешкає у приміському селі і щодня користується громадським транспортом.

«Загалом проблеми дві: відсутність твердого покриття тротуарів і відсутність освітлення. В негоду той тротуар, що з боку новобудов «Луцьксантехмонтажу», перетворюється на болото. Ходити там практично неможливо – люди мусять іти проїжджою частиною, скакати з маршруток в калюжі», - каже чоловік.

З його слів, не краща ситуація і з іншого боку вулиці.

«Стару асфальтовану стежинку тротуару, як руку перегодованого стероїдами «качка», рясно вкривають «вени» тріщин від коріння дерев. Пройти увечері цією стежиною – значить майже гарантовано зачепитися об ці перешкоди. Важко уявити «комфорт» від пересування тут мам з колясками чи інвалідів», - наголошує Юрій.

Він зазначає, що ситуацію може врятувати, якщо не нове рівне покриття, то хоча б освітлення. Тим паче, що район стає людним: лише за останній рік тут з’явилося три нові багатоповерхівки.
Натомість в Луцькій міській раді кажуть, що в найближчих планах ремонту Набережної немає.

«Набережної немає в переліку вулиць, які потребують капітального ремонту. Поки ми не думали, що з нею робити», - наголосив директор департаменту ЖКГ міської ради Юрій Крась.

Втім, чиновник зауважив, що обговорить з депутатами проблеми цієї вулиці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чорнухи тільки ж тих кривих шпаківень набудували, а зробити елементарно хоч доріжку з бруківки нема кому.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні