Подробиці загадкової смерті чоловіка на узбіччі біля Луцька

0
0
Подробиці загадкової смерті чоловіка на узбіччі біля Луцька
Чоловік, якого знайшли на узбіччі дороги поблизу села Рованці, помер дорогою до лікарні в автівці людей, які намагались його врятувати.

У прес-службі волинської поліції повідомили, що померлий був жителем Турійська, - пише інформаційне агентство Волинські новини.

Причини смерті чоловіка наразі встановлює судово-медична експертиза, проте, зі слів медиків, при огляді трупа слідів насильницької смерті не виявили.

Нагадаємо, до Луцької міської клінічної лікарні привезли чоловіка, якому стало погано на дорозі. Лікарі констатували смерть.

Випадок трапився близько 17:00 у середу, 9 листопада.

Як розповіли люди, які привезли чоловіка до лікарні, вони їхали автомобілем через село Рованці і побачили чоловіка, який йшов край дороги. В якийсь момент він упав і продовжував лежати.

Чоловіки зупинилися, і побачили що той, який упав – без свідомості. Вони занесли його у машину і повезли до лікарні, аби там йому надали допомогу.

Утім, медики Луцької міської клінічної лікарні, оглянувши тіло, виявили, що чоловік мертвий.

Чоловік був одягнутий у робочий одяг зі слідами ремонтно-будівельних робіт – заляпаний фарбою, шпаклівкою і будівельним розчином.

Зі слів лікарів, чоловік ймовірно помер в автомобілі своїх рятувальників. Відтак, у лікарні зауважили, що оскільки людина померла в машині, то лікарі не мають право проводити огляд, а зобов’язані лишити його на місці події до приїзду слідчо-оперативної групи та судово-медичної експертизи.

Своєю чергою в прес-службі Головного управління Національної поліції у Волинській області підтвердили факт раптової смерті 45-річного жителя Турійська в автомобілі дорогою до лікарні.

«При огляді трупа слідів насильницької смерті не виявлено. Тіло направлено на огляд судово-медичної експертизи. Відомості внесено в ЄРДР за статтею 115 Кримінального Кодексу України», – кажуть в прес-службі поліції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні