--> Гороскоп на наступний рік від Тамари Глоби | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Гороскоп на наступний рік від Тамари Глоби

0
5
Гороскоп на наступний рік від Тамари Глоби
Відомий російський астролог Тамара Глоба нещодавно розробила гороскоп на наступний 2017 рік.

За китайським гороскопом 2017 рік пройде під заступництвом Вогненного Півня, - пише ezolog.ru. Характер у цього східного знака статечний, гордий та іноді досить непередбачуваний. Тому цей період часу багатьом людям принесе величезну кількість змін, дасть можливість проявити себе на новій, більш плідній ниві. Але для того, щоб успіх не змусив себе чекати, потрібно працювати не час від часу, а ретельно і систематично.

Початок 2017 року, мабуть, один з найбільш напружених і значущих моментів. Якщо в даний відрізок часу вдасться побороти свої слабкості, змінити звички і швидко адаптуватися в ситуації, що склалася, то до літа можна буде чекати перших результатів.

Тамара Глоба говорить про те, що цей період дуже вдалий для професійної сфери. Багато знаків Зодіаку отримають шанс здійснити кар'єрний зліт, крім того результативним буде будь-яке навчання.

Також майбутній рік принесе успіх тим, хто заглибитися в пізнання самого себе. Таким чином, Півень надає безліч напрямків для вивчення чогось незвіданого, відкриває шляхи розвитку та самовдосконалення.

У 2017 році особливу увагу потрібно приділити фінансам. Півень хоч і любить ризикнути, але невиправданого марнотратства не прощає. Не варто брати великі кредити або позичати значні суми, оскільки ситуація буде нестабільною і може спричинити непередбачені обставини. Не перебільшуйте свої можливості і не нехтуйте порадами компетентних джерел.

В цілому 2017 обіцяє бути непоганим. Це хороший період для того, щоб задуматися про нове місце роботи і підвищенні кар'єрного росту, розпрощатися зі шкідливими звичками і зміцнити здоров'я. Багатьом захочеться проникнути в власну свідомість, що неодмінно спричинить бажання змінитися на краще, зустрітися з цікавими людьми, створити продуктивну співпрацю.

Овен
Тих, хто народився під знаком Овна, можна тільки привітати. Вас чекає на рідкість вдалий і багатообіцяючий рік.
Вас чекає успіх у всіх сферах життя, за що б ви не взялися. У прийдешньому році можуть виповнитися найзаповітніші ваші бажання. Але тільки в тому випадку, якщо ви будете продовжувати про них думати. Варто вам забути, про що ви мрієте, всі ваші зусилля зійдуть нанівець.

Телець
Майбутній рік Півня обіцяє Тельцям багато сюрпризів. І, як правило, приємних. У майбутньому році у вас є шанс зайняти найтепліше місце. А от чи зможете ви це зробити чи ні, буде залежати тільки від вас.
Минув той час, коли вам доводилося працювати тільки руками.

Близнюки
А близнюкам в прийдешньому році сидіти склавши руки не доведеться. У вас девіз буде тільки один - працювати, працювати і ще раз працювати. Тільки в цьому випадку ви будете завжди «на коні».
Півень дуже поблажливо ставиться до представників знака Близнюків.

Рак
Навчання - світло. Чи не це нам з дитинства твердять тата і мами, бабусі і дідусі? Як же нам не подобалося слухати в дитинстві все ці моралі. А у представників знаку Рак в прийдешньому Новому 2017-му році є реальна можливість переконатися в правильності цієї думки самостійно.

Лев
Для представників знака зодіаку Лев прийдешній 2017-й рік Півня буде неоднозначним. У деяких сферах життя він принесе небувалі успіхи і злети, в інших, навпаки, доведеться набратися терпіння і бути вкрай обережними. Але не варто сильно переживати, в цілому все буде добре.

Діва
Для представників знака зодіаку Діва прийдешній рік Півня буде спокійним і стабільним у всіх сферах життя. Багато, кому доведеться крутитися як білка в колесі, будуть з заздрістю говорити, що ви щасливчик. Може бути, в якійсь мірі вони і мають рацію. Але все-таки, ваші успіхи - це цілком ваша заслуга.

Терези
Для представників знаку Терези намічається досить непростий і насичений рік. Вас чекають великі зміни. Вас чекає переїзд. Ви можете переїхати в нову квартиру, в інший район, місто або навіть країну. Але найголовніше, що всі ці зміни будуть обов'язково пов'язані з таким неземним почуттям, як любов.

Скорпіон
Вас чекають грандіозні зміни, але щоб ними насолодитися в повному обсязі, ви повинні повністю повірити в свою долю. Найцікавіше, що зміни будуть у всьому. І в роботі, і в особистому житті. Прийміть їх, як благословення. А найголовніше, не намагайтеся щось змінити, просто пливіть за течією.

Стрілець
Прийдешній 2017 рік Півня стане для Стрільців однієї великої авантюрою. Взагалі-то цей знак Зодіаку не рахується таким вже авантюрним, але в цей рік на вас щось знайде, і ви будете брати в розробку тільки ті випадки, які вам будуть здаватися особливо небезпечними і цікавими.

Козоріг
2017-й рік для представників знака Козорогів виявиться зовсім не простим. Якщо ви хочете залишитися на плаву, то вам доведеться дуже багато працювати. Якщо йдеться «дуже», то це означає, як мінімум вдвічі більше, а як максимум навіть неможливо уявити.
Взагалі вас легко можна назвати улюбленцем долі, у вас завжди все легко виходило, як на роботі, так і в сім'ї.

Водолій
Дивовижний рік Півня. Можна робити все, що завгодно. А вся справа у відношенні цього знака до всього, що відбувається навколо. Всі неприємності, які будуть вас супроводжувати, не становитимуть для вас ніякого інтересу. І це добре, тому що таким чином вони не зможуть принести Водолієм ніякої шкоди. Зате до всіх важливих справ ваше ставлення буде вельми позитивним, і саме це допоможе вам взяти від життя все, що можна.

Риби
Прийдешній 2017-й рік Півня для представників знака Риб обіцяє бути дуже цікавим. Можна навіть дозволити собі сказати, що вам належить випробувати незабутні пригоди. У вас настає час, коли ви можете собі дозволити все, що завгодно. Як особистість творча, Риба завжди схильна тримати себе у строгих рамках, в які нас заганяє звичайна робота. Так ось, наступний рік дає вам саму унікальну можливість прожити цілий рік так, як вам захочеться.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні