Лучанка поскаржилася на «скажену» продавчиню

17
11
Лучанка поскаржилася на «скажену» продавчиню
В магазині «Наш край» на Лесі Українки (той, що біля ЦНАПу ) «завівся» скажений продавець.

Так охарактеризувала працівника магазину лучанка Наталія Бондарук на своїй сторінці в ФБ.

Її чоловік Роман часто заходить у цю крамницю купити продукти та постійно помічає хамство зі сторони лише однієї продавчині.

«Перед ним (чоловіком, - ред.) у черзі стояла бабуська, яка купила 2 маленькі булочки. Продавчиня підійшла до другої каси (варто сказати, що у магазині дві каси. І продавці «тусуються» тільки біля однієї, першої каси. Інколи доводиться навіть кликати когось з продавців, хоча відстань між касами приблизно півтора метра ) і різко почала нажимати кнопки на коп’ютері, била по них впродовж хвилини. Мій чоловік сказав бабулі, мовляв, скільки можна чекати, щоб пробити 2 булочки. Продавчиня накинулася на чоловіка – почала матюкатися. Згадала навіть про те, що чоловік кілька тижнів тому зробив їй зауваження, що вона не видає чеків (до речі, чеки там реально видають тільки за проханням покупця, і то з такою кислою міною, ніби вони не чек видають, а відривають від серця мільйон євро)», - розповідає лучанка.

«Жіночка-продавець ледь битися не полізла. Почувши її крики, вибіг весь персонал, який працює в магазині. Їм довелося її тримати за руки, бо вона вже лізла в бій, бо чоловік сказав, що купував місяць тому паніні у них, які були не свіжі. Продавчиня почала доказувати, що у них все свіже)))) (Ага, свіже)))) Піца, випічка, яка лежить там тижнями, на стелажах не прикрита навіть плівочкою). Продавчиня, як виявилося, взагалі не знає «золотого правила», що покупець завжди правий! Вона кричала до чоловіка, що немає в «законі такої статті». Чоловіка, в результаті, розраховувала інша продавчиня. І чек видала», - йдеться у дописі.

До слова, цю ситуацію спостерігали ще 4-5 покупців, які, можливо поспішали, і забігли в магазин, щоб швиденько скупитися, щоб йти далі у своїх справах. Однак, вони були змушені дивитися «кіно».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ця худоба там давно працює!!! Ця НЕПРИЄМНА ОСОБА відганяє собою покупців!!!
Відповісти
Як вона виглядає? Бо теж доводилось "спілкуватись" там з касиром.
Відповісти
Бєшенство матки
Відповісти
А для чого ви ходите в той магазин, якщо там такі продавці і несвіжі продукти? Здається, на сьогодні чого-чого, а магазинів вистачає. І можна ходити в інший!
Відповісти
моя дружина теж стикалась з хамством саме в цьому магазині
Відповісти
Це невперше..раніше постійно ходила туди бо близько з роботи. Постійно продавці незадоволені і хамлять
Відповісти
А фамілія у цього продавця є??? А керуючий на роботі є??? То треба йти та вимагати щоб її звільнили.
Відповісти
Що не подобається,нормальні жінки там працюють,а на рахунок ,,худоби,,. то за словами слідкувати треба, не провокуйте людей,і не впевнений,що ви на своїй роботі ,,білі і пушисті,, а на рахунок продавця, не будем ми по хамськи до них,то й у відповідь вони будуть відноситись до нас добре,вони такі ж люди ,як ми,тільки чомусь ми про це забуваємо
Відповісти
тепер знаємо, що продавця зовуть Вадя
Відповісти
Чесно,читаю коменти,бред,ви на себе останній раз коли дивились збоку,може вона розстроєна,може якась біда,а ви як собаки на кость,аби гадость написати
Відповісти
а прізвище Кос
Відповісти
Вадя Кос, добре, що не Гадя
Відповісти
Я кума цієї продавчині,мені тяжко неї дивитись,знаю її більше 20 років,плачучи подзвонила,попросила приїхати,це найдобріша людина,завжди допоможе,а з неї зробили звіря,думайте що говорите і пишите,тяжко що в Луцьку такі злі і недобрі люди
Відповісти
можливо вашій кумі варто змінити роботу, адже не у покупцях справа
Відповісти
Мережа супермаркетів "Наш Край" приносить свої вибачення за нетактовну поведінку працівника магазину та нанесену моральну шкоду усім учасникам даного інциденту.
Власником магазину були терміново проведені збори з персоналом, проведена роз'яснювальна робота щодо етики спілкування та обслуговування покупців, та винесена догана продавчині за неналежне виконання своїх обов'язків.
Оголошено службову перевірку, за результатами якої будуть прийняті додаткові дисциплінарні та кадрові рішення.
Відповісти
Саме в цьому магазині обрахували чоловіка, коли купував печиво. При розрахунку на касі дав 100 гривень, а здачу отримав з 50 -ти. Вирішити суперечку не вдалося навіть після перегляду відео, камера стоїть далеко, а зображення чорно-біле
Відповісти
Ага, іще в Там-тамі є одна неадекватна... Аби настрій кому зіпсувати - девіз половини продавців у супермаркетах....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні