У луцькому дворі знесли єдиний натяк на дитячий майданчик, - мешканці

0
2
У луцькому дворі знесли єдиний натяк на дитячий майданчик, - мешканці
Жителі будинків на проспекті Волі,8 і 8а у Луцьку кажуть, що їхній двір схожий на окраїну села.

Відповідну петицію зареєструвала Ірина Пащук у Єдиній системі місцевих петицій.

"Ми живемо у самому центрі міста, а двір схожий на окраїну занедбаного села. До нас ні заїхати, ні пройти", - зазначила жінка у дописі.

Авторка петиції пише, що зв'язку із постійними ремонтами "то собезу, то піцерії, то трансформаторної, була повністю розтрощена єдина доріжка, якою усі жителі спускалися до нашого будинку номер 8а".

Лучанка обурюється, що коли іде дощ, то до помешкання чистим дістатися важко.

"Запрошую у дощовий осінній вечір годині о восьмій пройтися до нашого будинку. Бідним дітлахам тогоріч знесли єдиний натяк на майданчик біля 8го будинку і тепер тут постійна гора з будівельних відходів", - йдеться у дописі авторки петиції.

За словами жінки, освітлення двору ввечері відсутнє, у дворі постійний "таємний міський туалет для п'яниць та наркоманів".

"Не думайте, що тут одні мажори живуть і нічого не роблять, мажори вже давно будинки за містом мають, а ми лишилися і хочемо жити спокійно", - резюмувала жінка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні