«Тільки не треба лити крокодилячі сльози», - Гузь про вибори в Америці

12
0
«Тільки не треба лити крокодилячі сльози», - Гузь про вибори в Америці
Волинський нардеп Ігор Гузь прокоментував перемогу Трампа на виборах в Америці.

Про це політик написав у Фейсбуці.

«Це вибір американського народу і нам з цим жити. Але замість того, щоб проклинати Путіна, розповідати про недолугість жителів США та порівнювати Трампа з Януковичем треба починати діяти!» - зазначив Гузь.

Він також нагадав, що Трамп представник Республіканської партії, в істеблішменті якої тисячі прихильників України.

«Потрібно починати діяти, підключати діаспору, наших союзників в Європі, всіх можливих і неможливих представників майбутньої республіканської адміністрації і забути про минулі виступи та дії кандидата Трампа, а шукати можливість вплинути на президента Трампа», - зазначив автор допису.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ігорку, а ти вплинув на бацьку Лукашенка, як в Білорусію з'їздив і там тебе добре от...здили? так і тут вплинеш!!!!!!!
Відповісти
При...ок, ты бы сначала научился писать правильно название соседней страны, а потом уж рот раскрывал)
Відповісти
Моніторю інтернет. Багатьом нардеп Ігор Гузь якось поперек горла стоїть. Заздрять успішності його. Точно. Гузь - так тримати!
Відповісти
Потрібно починати з себе. Самим наводити порядок на своїй землі. Одного, другого штрафонув, посадив - третьому не захочеться порушувати закони та красти. Покажіть приклад , пане депутате.
Відповісти
Написал чувак, который назвал себя тромбом))) Да, ты крутой, базара ноль) Познакомишь с Трампом?))))
Відповісти
Гузь це заступник голови з комітету закордонних справ, на скільки я знаю... тому і висловив свою точку зору, що тут поганого.
Відповісти
Погано те, що взагалі такі депутатами стають, а помічники лише на сайтах сидять і любу інфу про Гузя лайкають і коменти, типу підтримуючи, пишуть! Невже ви думаєте ніхто не знає того Гузя і що він і з чим?! Не ганьбіться! От куди наші гроші виділяють - на таких помічників і депутатів піарників і нероб!!!
Відповісти
Никакой ты не шахтёр, потому что если бы был шахётром, то не гавкал бы на Гузя. Ни один предыдущий нардеп не сделал для шахтёров Нововлынска столько сколько Гузь сделал. Ты вообще предыдущего нардепа Мельника в глаза видел?)))
Відповісти
Ігор Володимирович Гузь - активний та успішний політик.
Відповісти
Судячи з мінусів під коментами які негативно відображають Гуся, можна зробити висновок хто ті мінуса липить! :))) Помічники свій "хліб" відробляють, бо знаючи відношення більшості волинян до цього "депутата", ніхто окрім підгузників мінусовати не буде і цим дослідженням це підтверджено і видно як вони повелись! :) Бокоч отримає чергову печеньку :)))
Відповісти
То вже Гузь надіє. Що готується до чергового запливу через озеро! ? Такого безладу як НАРОДНИЙ ФРОНТ в Україні ще ніхто не робив!
Відповісти
А как же ВО "Свобода"?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні