--> Гидкі туалети та вузькі ліжка: волиняни скаржаться на інфекційну лікарню | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Гидкі туалети та вузькі ліжка: волиняни скаржаться на інфекційну лікарню

16
64
Гидкі туалети та вузькі ліжка: волиняни скаржаться на інфекційну лікарню
Волиняни зареєстрували петицію із проханням навести лад у Волинській обласній інфекційній лікарні.

«У цій лікарні страшно перебувати. Стіни обдерті, туалети гидкі, ліжка вузкі та старі. Умови для перебування матері та дитини взагалі не створені. Дають харчування лише для дитини, а якщо мама з якось дальнього села, що вона має робити?» – звертається в петиції Катерина Карпюк.

Також жінка скаржиться на те, що вечерю дають о 16.00 вечора.

«Це – знущання. Діти потім ще просять їсти, а не всім можуть привезти», – пише скаржниця.

«Постіль чорна, всі мобільні гаджети забороняють, розетка одна на всю палату. Палати – шестимісні (що для лікарні такого типу неприпустимо), в палати кладуть дітей з різними діагнозами. В цій лікарні перебувати просто не можливо. Наведіть лад і з ставленням до людей, і з умовами та ремонтом», – просить пацієнтка.

Петиція зареєстрована 7 листопада і наразі має лише 33 голоси на підтримку. Для збору 300 голосів лишилося 13 днів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
64

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а ви українці такого і варті
Відповісти
А ви хто?
Відповісти
Вже давно пора навести лад. Там, як на забитому вокзалі , а не в лікарні. А 300 голосів для чого, щоб очі де в кого відкрились?

Відповісти
300 голосів, щоб хоч хтось звернув увагу. І це тоді піде на розгляд до міського голови. Який звичайно на це ніяк не зреагує, як завжди.
Відповісти
Колись в цій лікарні згвалтували дитину і ніхто не був покараний... Головний щороку їздить в Крим на свою дачку, йому не коли думати про палати.
Відповісти
Хто згвалтував? Ого. Пишіть подробиці.
І не в Крим їздить, а в теплі краї і його декларація не відповідає реаліям.
Відповісти
Ви всі такі смішні.Ви не знаєте, що там робиться? Нехер міняти бруківку за 8 лямів в центрі.
Відповісти
Я звідти втекла з дитиною як побачила все . Це інфекційний філь жаху і розсадник хвороб.
,
Відповісти
Дуже шкода що не завжди є змога втекти. Я там раз в рік з дитиною відкапуюсь (підшлункова слабенька), і вже просто не витримала цих не людських умов перебування. Хоча там є непогані лікарі і дуже добрі медсестрички але вони ж не винні що керівництво в них таке і влада наша ненаситна
Відповісти
А у нас в сусідній палаті були миші.оце інфекційний треш! Не потрібно здавати ніякі внески, бо гроші ідуть не на лікарню.
Відповісти
А я коли лежала з дочкою, на минулому тижні , то можу сказати, що в нас в палаті бігав щур, таракани, а лікарі кажуть, що це вони в підвалі травили щурів і всі вони наверх побігли))). Нічого не змінилось в лікарні. Я там лежала 25 років назад, все так само.. тільки вікна поміняли на пластикові, хоч щось..
Відповісти
Після того, як попадаєш з дитиною в інфекційну лікарню, розумієш що таке пекло... 3и ночі без сну, а потім заява про відмову від перебування в сараї з цигами і прихологічних катувань.
Відповісти
А ми принесли з інфекційної воші.... А з претензіями до медсестер можна і не звертатись - кажуть "ми усіх перевіряємо, не може такого бути"))) а те, що на ліжку лежала циганка і через 5 хв нас поклали це не фактор))
Відповісти
О. ..наша інфекційна це філіал пекла на землі!
Будучи там з дитиною в кишковому, то реально задумуєшся про те що зробити щоб не часто йти в ті туалети. . . Там як лотерея! Можеш піти з ротовірусом, а вийти з гепатитом чи сальмонелою. . .
Мама біля дитини немов Каспер. . . її ніхто не бачить, їсти їй не потрібно. . .
Коротше кажучи, робіть щось! Бо немає сили більшої ніж розлючені мамочки з хворими дітьми. . . Чи нашій інфекційній потрібна реклама на телебаченні на всю Україну?
Відповісти
Це не лікарня, а жах!!!!!!!!!! На рахунок професійності лікарів: діагноз не можуть тиждень виставити. банальний аналіз крові роблять три дні! Умов нема ніяких! Романюк і компанія, зверніть на це увагу!
Відповісти
Ми коли лежали потрапили перед святвечором( 6 січня) на Різдво нас поклали на коридорі поблизу туалета, бо ж ніхто не знає яка в нас інфекція і коли буде місце оприділять у палату , а ці всі дні я мала збирати усю інфекцію. Я не змогла витримати і пішла хоча люди там працюють деякі дуже хороші в яких я й консультуюся за потреби. Лише 12 січня у кабінеті одного із приватних лікарів який з явився у Луцьку після свят він послухавши встановив діагноз пневмонія і скажіть до того мені в лікарні приймаючи мене ніхто не міг це констатувати тай на другий день ніхто і не приходив . Лише санітарка і медсестри підтримали доки не змінилася зміна,а потім прийшли якісь видри і я не мала можливості навіть роздягтися адже це ж коридор,і була змушена піти адже не витримала ні я ні дитина....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні